#45 Marcão

Yaptığı hareketler artık dikkat çekiyor hakemler tarafından ilk atılacak kişi kendisi olacak .Kasımpaşa maçında yenilen golde Muslera ile beraber büyük hata yaptılar .dikkatli ve sakin olması lazım .
Serdar aziz ve gustavo her maç kırmızı olması lazım hakemler görmüyor
Ozan tufan her pozisyon kendine yere atıp topu eline alıyor hakem faul çalıyor buna konuşan yok bu arada
Kasımpaşa maçında Marcao'nun hatası olduğunu düşünmüyorum tamamen Muslera'nın hatası. Marcaoyu da bozuyor Muslera.

Aga kim bu herife o paraları versin? Her maç kırmızılık hareket yapıyor. Top bel hizasınında yukarı çıkınca salak saçma işler yapıyor. 2 senedir hala aynı defolar gram duzeltmedi kendini. Saha dışında da çok prof. değil. İnstadan e-sigaralı fotolar kamp başlangıcına göbekli gelmesi fln

Aga kim bu herife o paraları versin? Her maç kırmızılık hareket yapıyor. Top bel hizasınında yukarı çıkınca salak saçma işler yapıyor. 2 senedir hala aynı defolar gram duzeltmedi kendini. Saha dışında da çok prof. değil. İnstadan e-sigaralı fotolar kamp başlangıcına göbekli gelmesi fln
Bak 13 mio teklif gelmis o kadar gömdügüne ragmen.
nasil düzeltmedi ya. Hava hakimiyeti haric inanilmaz gelisti

sigara olaylarini gecelim Nainggolan Messi alayinin fotolari var.

Bak 13 mio teklif gelmis o kadar gömdügüne ragmen.
nasil düzeltmedi ya. Hava hakimiyeti haric inanilmaz gelisti

sigara olaylarini gecelim Nainggolan Messi alayinin fotolari var.

Yerden kusursuza yakın bir herif diye övüyorum her zaman knk. Hava hakimiyetini eleştiriyorum ben hep.

O yazdıklar super star seviyesi sigara olayını çok takmazlar heriflerin.

Yerden kusursuza yakın bir herif diye övüyorum her zaman knk. Hava hakimiyetini eleştiriyorum ben hep.

O yazdıklar super star seviyesi sigara olayını çok takmazlar heriflerin.
Sigara nargile olayini inan bana kimse takmiyor. Yahu kruse o halde almanya giris yasagi yemeli.
Nargile poker taxide malafatini gösterme vs. Hard drugs vs. Almadigim müddetce kimsenin umrunda degil

İki haneli teklif geldiği anda satarım

IMG_7493.webp

Havadan gerçekten zayıf. Luyindama top çıkmış olsaydı Muslera belki de kalede kalacaktı yediğimiz golde.

Herkes birilerini satma peşinde. Eskiden iyi bir oyuncu tutturulunca "10 sene hizmet edecek" diye heyecan duyardı taraftar. Şimdi herkes "kimi kaça okuturuz" mantığıyla yorumluyor futbolcuları. İyi mi kötü mü bilemedim. Taraftar profilinin yeni jenerasyonla birlikte iyice evrildiği kesin.

Herkes birilerini satma peşinde. Eskiden iyi bir oyuncu tutturulunca "10 sene hizmet edecek" diye heyecan duyardı taraftar. Şimdi herkes "kimi kaça okuturuz" mantığıyla yorumluyor futbolcuları. İyi mi kötü mü bilemedim. Taraftar profilinin yeni jenerasyonla birlikte iyice evrildiği kesin.
Fifa,menajerlik ve pes çok oynuyorlar.

Geri
Üst Alt