Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
Ceza sahasinda Melo vari kafayla kurtaris yapti
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bi ofansif gereksiz run haric top classtiHerkes iyi adam oynadi dedi ki bence de iyi oynadi. Sizlerin yorumunu okuyunca baska maci mi izledim dedim.
Dün Tayfur tarafından madara edilişine örnek birçok kritik maç var yav eyvallah potansiyellide fazla abartmamak gerek bence.Takımın en potansiyelli en fazla para edecek elemanı
Defansif aksiyonlarda Luyindama olmadığının ispatı olmuş.
Sene başında çok iyi oynuyodu ama bi anda gelişimi durdu bu haftalar da düşüşe geçti biraz.Açıkçası bence kendisi gitmek ister ve bizde satmalıyız çünkü düşüşe geçme ihtimali hiçte az değil eğer bu sene satamazsak hiçbir zaman çift hanelere satamayız.Büyük liglerin başaltı takımlarında oynayabilir bence he tabi onların bizden ne kadar büyük olduğu tartışılır ama Atalata,Sevilla tarzı takımlarda oynar diye düşünüyorum.Oynadığı en büyük takım biz olacağız çok yüksek ihtimalle
Kounde son dönemde izlediğim en iyi stoperlerden biri. Upa'dan falan çok daha iyi.Sevillanin iki stoperini de baya isteyen olur yazin. Monchi belki ister Marcaou
Dün Tayfur tarafından madara edilişine örnek birçok kritik maç var yav eyvallah potansiyellide fazla abartmamak gerek bence.