#45 Marcão

Denayer
Maicon
Chedjou
Semih Kaya
Ahmet Calik
Serdar Aziz
Koray Gunter
Burdisso
Cris
Dany

Bu adamlari izlemis taraftar Marcao ve Luyindama’yi begenmiyor. Bazi ozelliklerini gelistirmeli falan derseniz anlarim da hani zaman zaman bok atanlar bile oluyor. Bu ikiliyi begenmeyenler kimi takimda gormek istiyor? Nasil bir stoper olmali, isim verin cidden merak ediyorum. Dort dortluk stoper beklentiniz varsa daha cok beklersiniz cunku oyle bir stoper yok. Her stoperin eksikleri var. Oyuncunun potansiyeline bakmak daha dogru bir bakis acisi.
Ben denayeride beğenirdim onunda eksikleri olsada,adamın yanına düzgün birini koyamadık bi türlü

danyde gömüldüğü kadar kötü değildi,yanında semihle bile şlde idare etti

o sezon ujfa sakatlanmasa dany-ujfa yı izlemek isterdim dany semihe göre daha iyi kesici,ujfada iyi kurucuydu

Luyindamaya bok atan çok da Marcao'yu beğenmeyen pek görmedim.

Çok nadirdir.

Ha Avrupa Kupaları seviyesinde neredeyse her maç sıçtı orası ayrı.
Marcao bu sezon iyi oynadigi icin olumsuz yorumlar pek yapilmiyor, gecen sezonun ilk yarisini hatirla sadece. Kotu bir donem gecirdiginde degersizlestirip 5 milyona falan satalim diyenler oldu. Taraftarlarimiz genel performans yerine anlik degerlendirmeyi seviyor. Bir baska ornek vermek gerekirse Luyindama’yi 2 mac kotu oynadigi icin Irfan takasinda kullanalim diyenler 2 mac iyi oynadiktan sonra yine boss diyorlar.

Marcao bu sezon iyi oynadigi icin olumsuz yorumlar pek yapilmiyor, gecen sezonun ilk yarisini hatirla sadece. Kotu bir donem gecirdiginde degersizlestirip 5 milyona falan satalim diyenler oldu. Taraftarlarimiz genel performans yerine anlik degerlendirmeyi seviyor. Bir baska ornek vermek gerekirse Luyindama’yi 2 mac kotu oynadigi icin Irfan takasinda kullanalim diyenler 2 mac iyi oynadiktan sonra yine boss diyorlar.
Luyindama bu ligin bug'ı yav zaten, Avrupa'da da hiç bir maçta ezilmedi.

Sakatlanmasa kesin teklif alırdı; Marcao daha zeki olsa da fizik konusu daha önemli stoperde.

Diagne ile takılırken bir mallamıştı ama yalan yok.

Eldeki hiç bir oyuncuyu değersizleştirmemeliyiz. Hepsinin katkısına ihtiyaç var hele de satılabilecek oyunculara muhtacız.

Marcao-Luyindama ikilisi geldikten sonra yarım devre maç kaybetmedik çok az gol yedik, sivas maçını saymıyorum. Sonraki sezonlarda da kadroda absürt sayıda sakatlık falan olmadığı sürece yediğimiz gol sayıları azdı. Tabii takım savunması ve Muslerayla da alakalı bir durum ama özellikle Luyindama çok ekstra bir oyuncu defansif olarak. Sakatlık sonrası benim taktığım tek nokta çevikliğini kaybetmiş olmasıydı ama düzelecek gibi duruyor. Avrupa maçlarında Luyindama kendisini gösterdi ama Marcao genelinde sırıttı. Tabii orta saha-bek-forvet hattımızın rakiplerce yok edildiği maçlarda stoperlere giydirmek de çok mantıklı değil. Sürekli atak yediğimiz, topla adam gibi oynayamadığımız maçlarda Marcao'nun onu değerli kılan özellikleri ortaya çıkmıyor.

Avrupa kısmını çıkarırsak sakatlık, form düşüklüğü durumları dışında Marcao-Luyindama ikilisi bize beklediğimizi verdi. Marcao gelişim kaydetti defansif olarak Luyindama geriye gitti maalesef sakatlıktan ötürü.

Marcao-Boss ikilisi ile en azından 1 yıl daha devam etmek isterdim
Ama Boss'u yazın satacaklar gibi geliyor maalesef

Luyindamanin sakatligini kullanip elimiz güclendirerek ona 2 senelik ayni maasdan ekstra sözlesme önerelim. Yanina belese Abrami alalim scout ekipi o kadar memnunsa, üstüne MAX 3 milyona Kaani alabiliyorsan onu al ve Marcao 13-15 arasi sat.

Geri kalan parayla (bir de Diagneden para gelir), kadronun eksiklerini dolduralim. Üstüne Salih ve Alioskiyi de bedavaya kapsak süper olur.

Maicon
Chedjou
Semih Kaya
Ahmet Calik
Serdar Aziz
Koray Gunter
Burdisso
Cris
Dany

Bu adamlari izlemis taraftar Marcao ve Luyindama’yi begenmiyor. Bazi ozelliklerini gelistirmeli falan derseniz anlarim da hani zaman zaman bok atanlar bile oluyor. Bu ikiliyi begenmeyenler kimi takimda gormek istiyor? Nasil bir stoper olmali, isim verin cidden merak ediyorum. Dort dortluk stoper beklentiniz varsa daha cok beklersiniz cunku oyle bir stoper yok. Her stoperin eksikleri var. Oyuncunun potansiyeline bakmak daha dogru bir bakis acisi.
ali turanı izledik ahbap

Marcao: "Eğer 200 bin takipçi olursam, tüm Galatasaray futbolcularının imzaladığı bir forma hediye edeceğim. Ne dersiniz?"

Bir taraftarımız: "250 bin takipçi yapalım seni, sen de bizimle 5 yıllık sözleşme imzala?"

Marcao: "
FB_IMG_1614119189546.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

+5 yıl sözleşme
1.2 m maaş
30 m serbest kalma maddesi

694854BA-B38B-450E-B761-779ADE0E9B46.webp

Mac basina kazandigi hava topu ortalamasi Donk’dan daha yuksek. Ayrica kazanilan ikili mucadele ortalamasi 3.9(67%}, Donk’un ise 1.7(59%}

Luyi'nin kötü hali Avrupa'ya transfer yapar, Marcao'nun kötü hali Galatasaray'a yük gelir. İki oyuncu da canımız ciğerimiz ama kabul etmek gerekir ki arada siklet farkı var.

gs taraftarının futbolcu satma hevesi yakında çok büyük patlayacak
ve 10 yıl boyunca şampiyon olamayacağımız yıllara gireceğiz

Geri
Üst Alt