Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
işte sizin futbolcu satma zihniyetinizden ötürü olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işte sizin futbolcu satma zihniyetinizden ötürü olacak
abi kafandaki toplam futbolculara verilecek maaş kaç 1.75 felan en iyi 3 topçumuzdan biri için kek paraNevzat'a göre 1.1 önermişiz reddetmiş 1.75 istiyormuş.
Doğruysa yazın satılmalı, stopere 1.75 verecek gücümüz yok bizim.
Kek para falan değil, senin 2 milyar borcun var önce onu öde.abi kafandaki toplam futbolculara verilecek maaş kaç 1.75 felan en iyi 3 topçumuzdan biri için kek para
Nevzat'a göre 1.1 önermişiz reddetmiş 1.75 istiyormuş.
Doğruysa yazın satılmalı, stopere 1.75 verecek gücümüz yok bizim.
kulüplerin borcunun biteceğine inancım sıfır çünkü birisi bitirse birininkinin borçları silinir kıyamet kopar ayrıca o kafada yönetici yok ve astronomik rakama oyuncu satmadan o iş zor. Uyum yakalamış adam burayı benimsemiş iyi de çıkmış sol ayaklı pas yapıyor yaşı da daha olgunlaşacak seviyede sen bu oyuncuları elinde tutmayıp boşa bırakırsan gomis örneği olur ben de babel falcao gibi isimlere sosoya hatta 3 4 5 6 verilmesin istiyorum ama 1.75 m euro bence gayet makul para borç maaş düşmesiyle bitmez oyuncu satışıyla biter diye düşünüyorum toplam maaş bütçemiz 25-30 olacaksa galatasarayın hiçbir büyüklüğü kalmamıştır anadolu kulüplerine göreKek para falan değil, senin 2 milyar borcun var önce onu öde.
Avrupa maçlarının hepsine sıçmış adama dünyanın hiç bir yerinde 1.75 verilmez, geçen Slavia'daki Zima, Leicester'a adım attırmadı, 500 bin euro bile almıyordur.
800 bin euroya 2 sene önce sözleşme yapmış adama da %120 zam verilmez.
Ayrıca stoperler genelde maaşları en düşük olanlardır çünkü bonservis anlamında orta saha ve hücumcuların hatta beklerin gerisinde değerlere transfer yaparlar.
1.3-1.4 belki o da maks olmalı.Gelecek sene 900 bin alacak zaten. 1,1 milyonu yerinde olsam bende kabul etmem. Transfer olursa zaten o rakamdan fazla para alir.
500 bin zam önerirdim o parayi alirsa bile sonra satmayi istersek fazla zorlanmayiz. Onu kabul ederse kalir, etmezse yazin satardim.