Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de acayip uyuz oluyorum şu ayağı iyi stoper olayına.Seviyordum. Hatta yerden kusursuza yakın olduğunu söylüyorum hala. Burdaki birkaç kendini bilmez yüzünden "hater"ı gibi gösterildim. Ondan sonra gıcıklığına daha sert postlar atmaya başladım. Marcao ile bir alıp veremediğim yok. Yerden mükemmele yakın bir stoper. Muhtemelen ondan sonra da yerden bu kadar iyi bir herif bulamayacağız ama bana sorarsan gerek de YOK. Bu geriden oyun kurmada ayağı "iyi" stoper mevzusunu cok abartıldığını dusunuyorum. Stoperin "ayağına" bu kadar bağımlı olmak bize bir zaafiyet oluşturuyor bana sorarsan. Yerine ayağı ortalama bir herif getirirsin. Beklerinin ayağı iyi olur. Kimse marcaoyu hatırlamaz bile.
Ben de acayip uyuz oluyorum şu ayağı iyi stoper olayına.
Önce defansif görevini adam gibi yapsın sonra gerisi onun için artı olur.
Stoperi geç ayağı iyi kaleci muhabbeti var artik. Yavşak keltos dünya futbolunu zehirledi mahvetti.Ben de acayip uyuz oluyorum şu ayağı iyi stoper olayına.
Onu kaleciye bile diyorlar ayağı iyi olsun diye. Ama tabi ayağında iyi olsun defansın. Defansında doğru yapsın. Marcao biraz hava toplarına iyi calismaliBen de acayip uyuz oluyorum şu ayağı iyi stoper olayına.
Öküz gibi ağır adamdı o da. Adam stoper ama özelliği frikik atmak düşün yani.Bi ara Maicon Roqueyi de bos yere övülüyordu, övüldügü sey defansif göreviyle alakasi yoktu.
Suzgec gibi adamdı gittiği gün sevinmiştim. Chedjou vardı birde ona illet oluyordumBi ara Maicon Roqueyi de bos yere övülüyordu, övüldügü sey defansif göreviyle alakasi yoktu.
Biraz değil epey bi çalışması lazım bu konuda kendini çok geliştirmeli daha.Onu kaleciye bile diyorlar ayağı iyi olsun diye. Ama tabi ayağında iyi olsun defansın. Defansında doğru yapsın. Marcao biraz hava toplarına iyi calismali
Mohammed calistirmali kendisini bu isin ustati oBiraz değil epey bi çalışması lazım bu konuda kendini çok geliştirmeli daha.
Derhal kapı gösterilmeli max 1.25Nevzat'a göre 1.1 önermişiz reddetmiş 1.75 istiyormuş.
Doğruysa yazın satılmalı, stopere 1.75 verecek gücümüz yok bizim.
Ayagi iyi stoper iyi bir seydir ayagi iyi kaleci harika bir seydir. Guardiola da dunyadaki en iyi 2 tdden biridir. Marcao kardesim devam![]()
hocam bu ifade beni biraz üzdüYavşak keltos
Bahsettiğiniz ayağı iyi stoperlerin fiziği ve kesiciliği çok iyi, bunun yanında ayakları da çok iyi
Marcao'nun ayakları iyi ama kesiciliği ve fiziği vasat ve vasat altı.
Maalesef hepsi bir arada olunca 4 milyon euro ya vermiyorlar
Keşke ön libero olarak kalsaymış en azından Gustavo kadar topçu olurmuşFizik yonu olmasa da kesicilik yonunu ogrenip daha gelistirebilir , zamani var bunun icin (yapar mi yapmaz mi bilinmez). Ama ayak sonradan kazinilip ogrenilecek bir sey degil. Ayrica bu adam on libero olarak baslamis profesyonl futbol hayatina. Taylan gibi devsirme..
Kastım o değil.Maalesef hepsi bir arada olunca 4 milyon euro ya vermiyorlar