- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.365
- 4.588
1.3-1.5 bonuslarla max olmaliNevzat'a göre 1.1 önermişiz reddetmiş 1.75 istiyormuş.
Doğruysa yazın satılmalı, stopere 1.75 verecek gücümüz yok bizim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.3-1.5 bonuslarla max olmaliNevzat'a göre 1.1 önermişiz reddetmiş 1.75 istiyormuş.
Nevzat denen herife inanıyor mu reis.Kastım o değil.
Ayağı iyi stoper önemli dünya futbolunda lakim savunma yapamayanı da ayağı iyi diye oynatmıyorlar. Tek mevzu ayakmış gibi bakılıyor ısrarla burada.
Nevzat'a göre 1.1 önermişiz reddetmiş 1.75 istiyormuş.
Doğruysa yazdım zaten.Nevzat denen herife inanıyor mu reis.
4 kere yazınca ancak anladım yaşını tesekkurlerYAŞI DAHA 24 24 24 24
YAŞI DAHA 24 24 24 24
Rica ederim4 kere yazınca ancak anladım yaşını tesekkurker
O para bence de verilmemeli. Musleraya bile 2 verilmeli demiştim en fazla.Doğruysa yazdım zaten.
Bence yazdığımda da anormal bir şey yok, 1.75 istedi diye vermemiz mi gerekiyor anlamış değilim.
Bu sene hangi büyük macta hata yapti mesela? Veya gecen sene Bjk deplasman haricLig için belki yeterli ama büyük maçlarda çok fazla hata yapmaya müsait. Defansif olarak her zaman aynı güveni vermiyor. Yeri doldurulabilir bence.
1750 istiyorsa zaten gitmek istiyordur. Roma istiyordu gitsin. Mümkünse yerini dolduralimArsenal bunun kankasına, alt yapıda Marcao'yu kesen Gabriel'e net 1.4 m paund veriyor.
27 milyon paund bonservisle gitti.
Ayağı iyi olmasının yanında hava hakimiyeti de iyi, kesiciliği ve hızı da Marcao'dan şu an için daha iyi.
Başka da söze gerek yok.
Avrupa maçlarında yetersiz kalıyor. Ligdeki maçları çok da büyük maç olarak düşünmedim açıkçası.Bu sene hangi büyük macta hata yapti mesela? Veya gecen sene Bjk deplasman haric
Arsenal bunun kankasına, alt yapıda Marcao'yu kesen Gabriel'e net 1.4 m paund veriyor.
27 milyon paund bonservisle gitti.
Ayağı iyi olmasının yanında hava hakimiyeti de iyi, kesiciliği ve hızı da Marcao'dan şu an için daha iyi. 2 yaş da daha genç.
Başka da söze gerek yok.
Benfica haric öyle büyük hata yapmadi.Avrupa maçlarında yetersiz kalıyor. Ligdeki maçları çok da büyük maç olarak düşünmedim açıkçası.
Hata yaptı da demedim ayrıca, mesajımı iyi okumanı öneririm.Benfica haric öyle büyük hata yapmadi.