Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.170
- 95.232
- 4.978
Fesh edilmesi lazımantuvari bir yorum olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fesh edilmesi lazımantuvari bir yorum olmus
Antuda da modluk görevine talibimantuvari bir yorum olmus
Antuda da modluk görevine talibim
Kendisiyle küçükken fbli olmamız gibi bir ortak yönümüz var.Ilk seleksiyon komitesinin onursal uyesi olan sayın @Tahir Mahir Koç abimin icazetini alman gerekebilir
Roma devre arası için Lisandro Martinez ve Marcos Senesi ile birlikte listeye almış. Kaynak türk basını değil, Il Romanista diye bir şey. 10 milyon değer biçmişler.
Edit: Transfermarkt değerlerini yazmışlar. Bir değer biçme yok.
![]()
Calciomercato Roma: Marcao pronto a dire sì, Villar verso l'addio
Il difensore centrale del Galatasaray, in scadenza nel 2023, è tra gli obiettivi seguiti per gennaio. Lo spagnolo ha capito e ora vota Valenciawww.ilromanista.eu
Övünç duyuyorum bu durumdan dolayı üstatyorumlarini begeniyle takip etmekteyim
Benim için hâlâ yok hükmündedir.
Senin sözün de benim için yok hükmündedir!Benim için hâlâ yok hükmündedir.
Genç bir futbolcuya rezaleti yaşatan bir herifi 2 3 maç iyi oynadı diye affedecek değiliz.Emekliliğine kadar Ramos performansı gösterse dahi fikrim değişmeyecek.Taraftar yapılanı çok çabuk unutuyor.Senin sözün de benim için yok hükmündedir!
Marcao 40 yaşında mı rengimGenç bir futbolcuya rezaleti yaşatan bir herifi 2 3 maç iyi oynadı diye affedecek değiliz.Emekliliğine kadar Ramos performansı gösterse dahi fikrim değişmeyecek.Taraftar yapılanı çok çabuk unutuyor.
Derhal şimdi alacakları karşılığında bonservisi eline verilmeli desem katılır mısın?Genç bir futbolcuya rezaleti yaşatan bir herifi 2 3 maç iyi oynadı diye affedecek değiliz.Emekliliğine kadar Ramos performansı gösterse dahi fikrim değişmeyecek.Taraftar yapılanı çok çabuk unutuyor.
Yok 20 milyon öroya yollamalıyız.Derhal şimdi alacakları karşılığında bonservisi eline verilmeli desem katılır mısın?
Yok 20 milyon öroya yollamalıyız.
Maaşını öroyla mı aliyon?Yok 20 milyon öroya yollamalıyız.
Maaşını öroyla alsam forumu satın alır seni süper mod yapardımMaaşını öroyla mı aliyon?
Tl ile alıp öroya çeviriyorum.Salın ulan peşimi!Herkes üzerime oynuyor.Maaşını öroyla mı aliyon?
Insan en çok sevdiğini severmişTl ile alıp öroya çeviriyorum.Salın ulan peşimi!Herkes üzerime oynuyor.