#45 Marcão

Takım şampiyonluk yarışından düşünce iyice saldı kendi bu arkadaş. Zaten hem yönetim satmak istiyor hemde kendi gitmek istiyor. Sezon sonu gider büyük ihtimal.

Nelson u da bozuyor.hava toplarında sıfır kademesi sıfır
8 maçlık ceza sonrası iyiydi geliştirdi kendini dedik 10 kademe geri gitti.
Maç satıyor filan saçma.
Ama kafada problem olduğu kesin.
Bu kadar düşüş başka açıklanmaz.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son 3-4 maçtır eski performansından çok uzaklaştı. Nelsson daha fazla toplara müdahale etmeye başladı.

Yine de çok kaliteli bir oyuncu, değersizleştirmemek lazım. Kim olursa olsun ederini bulduğunda zaten satmamız şart. Türkiye liginde kulüplerin ekonomik durumları göz önüne alındığında satılmayacak bir oyuncu yok.

Zaten benim serzenişim de ona. Adam belki mutsuzdur FT gitti diye ama profesyonelce çıkıyor sahaya işini yapmaya çalışıyor. Ama ben öyle bariz hatasını felan görmedim sadece hırsı kalmamış FT gittikten sonra. Bu maç satmış mı oluyor. Var mı öyle benim kaçırdığım bariz hatası
Trabzon maçı?

Zaten benim serzenişim de ona. Adam belki mutsuzdur FT gitti diye ama profesyonelce çıkıyor sahaya işini yapmaya çalışıyor. Ama ben öyle bariz hatasını felan görmedim sadece hırsı kalmamış FT gittikten sonra. Bu maç satmış mı oluyor. Var mı öyle benim kaçırdığım bariz hatası
Vay be. Oyuncunun sahaya çıkması profesyonellik olmuş. Başkası olsa bir şey anlatmaya çalışırdım ama Yunus Can DUBLEN olunca zaman kaybı.

Topu neden ayaginda tutuyor hep? Pesinden rakibiyle bogusuyor. Sansimiz varsa top taca cikiyor. Arkadas top ayagina gelir gelmez bi cikartmaya ugras.

Denizli macindan beri,hatta oncesindeki mac hangisiyse orda sallanmaya baslamisti.toparlar tekrar.senede boyle 1-2 kere oluyor

Eskiden geride topla buluşan ilk oyuncuydu sorumluluk alır yerden temiz net paslar ile çıkmaya çalışırdı şimdi topu alıyor sürüyor sürüyor kalçasını rakibe dayayıp faul alıyor

Marcao son maclarda berbat oynuyor ila gol yedirecek.
Nelson marcao dan cok daha saglam stoper

Yanlış zamanda yanlış yerde. Baskıyı kaldırmak kolay değil şu durumda. İlk geldiği maç Akhisarspor maçıydı sanırım muhteşem oynamıştı. Üzerimizdeki baskı azalır daha takım gibi hareket edebilirsek bu kadar hata yapmaz.

Son 3-4 maçtır eski performansından çok uzaklaştı. Nelsson daha fazla toplara müdahale etmeye başladı.

Yine de çok kaliteli bir oyuncu, değersizleştirmemek lazım. Kim olursa olsun ederini bulduğunda zaten satmamız şart. Türkiye liginde kulüplerin ekonomik durumları göz önüne alındığında satılmayacak bir oyuncu yok.

italya da alicisi olur-sayet gereksiz top tutup faul almak icin risk almayi birakirsa.

roma sezon sonu haril haril sol ayakli stoper arayacak.
smalling,kumbula ile sezona baslamazlar benim gozlemime gore...
marcao ile uzun vadeli dusunmuyorsak, sezon sonu roma elbet kapimizi calacaktir, miktar yoruma acik,simdiden ne soylesek havada kalir.

marcao kalan haftalarda goz onune alarak risk almadan sade basit oynamali.

italya da alicisi olur-sayet gereksiz top tutup faul almak icin risk almayi birakirsa.

roma sezon sonu haril haril sol ayakli stoper arayacak.
smalling,kumbula ile sezona baslamazlar benim gozlemime gore...
marcao ile uzun vadeli dusunmuyorsak, sezon sonu roma elbet kapimizi calacaktir, miktar yoruma acik,simdiden ne soylesek havada kalir.

marcao kalan haftalarda goz onune alarak risk almadan sade basit oynamali.
Iste bunu yapamiyor, bi basit oyna arkadas.

Geri
Üst Alt