#45 Marcão

Cok cok iyi oyuncu defans dedigin boyle olur ins iyi paraya satariz yolu acik olsun milli takimi hak ediyor

Yönetim ...en büyük sınavlarından biri transferde - hadi bakalım , hemen oltaya geliyor musnuz yoksa süründürebiliyor musunuz göreceğiz.

12 M na falan giderse kafayı yerim.

Mert Müldüre 8 vereceğiz ...marcao 12 ha ...

Su fenerin tek begendigim yonu oyuncu satisinda olmasi gerekenin ustunde satabilmeleri. Haa rakamlar farklidir bilemem bize soylenen bildirilen rakamlari baz aliyorum ama biz ben kendimi bildim bileli kotuyuz. Ucuza veriyoruz oyunculari. En son Gomis'in satisi, oncesinde Maicon vs.. Ucuza gonderdik hep. Daha nice ornekler var.

Son düzenleme:
Su fenerin tek begendigim yonu oyuncu satisinda olmasi gerekenin ustunde satabilmeleri. Haa rakamlar farklidir bilemem bize soylenen bildirilen rakamlari baz aliyorum ama biz ben kendimi bildim bileli kotuyuz. Ucuza veriyoruz oyunculari. En son Gomis'in satisi oncesinde Maicon vs.. Ucuza gonderdik hep. Daha nice ornekler var.
birisini alıntılayarak bu sabah bu konuya tepki koymuştum.

adamlar medyada çok iyi yapıyor işini cünkü o konuda.

Örnek - Vole programına git misal Kim için 5 alıcı var diyor Aspor muhabiri aynısnı söylüyor 2 EPL italya fransa almanya diye .. çıkış maddesi 23 diyor ve hepsi tutarlı şekilde aynı şeyi söylüyor "20 nin altına kesinlikle kapı kapalı" diye ....

bu mantaliteyle her daim yüksek fiyata pazarlıyorlar bir şekil (rakamlar tabi doğru ifade ediliyorsa satışlarda)

bizde marcao için 7 diyor , 10 diyor , 15 altına oturmaz diyor ...hepsi bir tarafıyla konuşuyor.

bizim kulübün bu dağınıklığı toparlaması lazım bir şekilde .

Biraz sabırlı olup bekleyip en iyi fiyatı vermelerini beklemek lazım. Piyasada solak Brezilyalı stoper bolluğu yok.

AB dışından gelecek oyuncular için ise 15 puan şartı getirildi. Kural sadece genç oyuncularla birlikte 21 yaş üstünü de kapsayacak. Oyuncuların milli takımlarında oynadıkları maç sayısı, kulübün bulunduğu lig, ligdeki pozisyonları, kulübün bulunduğu ülkenin uluslararası sıralamadaki durumu gibi şartların oyuncuların alacakları puanı etkileyeceği belirtildi. 15 puanı toplayan oyuncuların çalışma izinlerinin hemen çıkacağı belirtilirken oyuncunun yeterli puan için 1-2 puanlık bir eksiğinin kalması durumunda seçici kurul tarafından dosyanın inceleneceği kaydedildi.

kanimca denildigi gibi kabul edilmemesi mantikli.
gecen sezon italya liginden kendisine 13 veya o civar da teklif gelmis deniliyordu. o gunden bugune ustune bir uefa cok iyi periyodu yasadi,. daha da artmasi gerekirdi dogal dunya futbol borsasi dogrultusunda...

sevilla sportif direktoru bir kendisini uyanik saniyor.
umarim yonetim istedigi fiyatta diretir. yoksa zaten italya da pazari her halukar da olan ve de olacak bir oyuncu kendisi.

27 yasindaki milan_skriynar icin psg den * 80 m ve uzeri isteyen inter kadar olamiyorsak ,veya bremer icin 40 ve uzeri isteyen torino gibi ?.... o zaman ne diye yabanci oyuncu aliyoruz ? ~ oyuncuyu belli bir seviyeye cikarip tecrubelendirip vs derken akabinde sevilla'yi feet lemek icin mi ?
sozun ozu, denilen fiyata sevilla olumlu bakiyorsa buyursun alsinlar- diger turlu torino orada onlari bekliyor bremer her yonden marcao ile benzesiyor ayagi sadece saglak. fiyati ise bizim problemimiz degil sevilla dusunsun. 40 m ve uzeri.

Kariyerin bitecekken senden vazgeçmeyip avrupada piyasa yaptiran bu takıma sevilla ile anlaşıp sorun cikarmayacagina inaniyorum
Medyanın gazina gelmeyelim

Sevilla belliki oyuncu ile anlaşmanın rahatlığını yaşıyor ve ona güvenip bonserviste çingene pazarlığına girmiş. Bu saatten sonra derhal görüşmeleri sonlandırıp hem Sevillaya hemde Marcaoya o kulübe transferinin kapandığını belirtmek. Benficaya ise telefonlara çıkan şerefsizdir. Cehennemin dibine kadar yolu var bu iki kulübün…

Marcaoyu çekip konuşsunlar, 20den aşağı bir yere göndermiyoruz.. 2 sezonluk kapı gibi sözleşmen duruyor

Geri
Üst Alt