Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim ...en büyük sınavlarından biri transferde - hadi bakalım , hemen oltaya geliyor musnuz yoksa süründürebiliyor musunuz göreceğiz.
12 M na falan giderse kafayı yerim.
Mert Müldüre 8 vereceğiz ...marcao 12 ha ...
birisini alıntılayarak bu sabah bu konuya tepki koymuştum.Su fenerin tek begendigim yonu oyuncu satisinda olmasi gerekenin ustunde satabilmeleri. Haa rakamlar farklidir bilemem bize soylenen bildirilen rakamlari baz aliyorum ama biz ben kendimi bildim bileli kotuyuz. Ucuza veriyoruz oyunculari. En son Gomis'in satisi oncesinde Maicon vs.. Ucuza gonderdik hep. Daha nice ornekler var.
neden 17 18 de 19 20 değil üstat.17-18 milyon avrodan aşağı satılmamalı.
Satabiliyorlarsa 25 milyon avroya satsınlar. 15 veren var diye dedim. 15 veren 17 de verir.neden 17 18 de 19 20 değil üstat.
bonuslarla 15+ olacak bence ama bakalım. aşağısı olursa tepki çekebilir yönetimSatabiliyorlarsa 25 milyon avroya satsınlar. 15 veren var diye dedim. 15 veren 17 de verir.
Dedi ve 8 milyon+500 bin euro bonuslara Sevilla'ya gitti.Galatasaray’a iyi bonservis sağlamadan gitmem demiş