#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topçular kendini daha iyi biliyor bence haline tavrına bakılırsa çıkarken müneccim olarak 4-6 hafta yok maalesef

Atletizm, mücadele, hız, fizik her şey var. Son vuruş bir İcardi değil be.

İcardi fizik olarak en rezil haliyle bile golü koklardı hiç anlamadığımız bir anda tak diye golü atardı.

Osimhen için aynı şeyleri söyleyemiyorum maalesef karşı karşıya kaldığında bile gol geldi diyemiyorum. Son dönemde de yakaladığı 2-3 net pozisyondan birini atabiliyor. Umarım son vuruşlarını düzeltir.

Tabi bunları 100 milyon euroluk bir futbolcu olduğu için yapıyorum. Beklentimiz farklı çünkü.

Malmö maçına beğenmesem de BATS ile başlayalım, Osimhen TS maçına yetişir bence.

Penaltı poz. tekrarını izledim şimdi. O topa nasıl yetişmiş ayağını sokmuş yav. Bu adamın kısa mesafede deparı veya bir ayak adımı kaç santim 2 metre filan mı atıyor adımı?

Oha ya.

Bugün özelinde Icardi sahada olsa bu kadar sertlik sonrası silik bir performansla, topla çok az buluşarak maçı bitirecekti muhtemelen. Osimhen'in kendi çabasıyla çok fazla pozisyon buluyoruz. Toptan anlamayan tipleri dikkate almaya gerek yok bu yüzden.

Osimhen bu sezondan bizi ayıklamak için gönderilen bir melek gibi.

Insallah sakatlanmamistir.
Resmen çökeriz, Bats falan hikaye.
Bu adamin topsuz oyunda yaptiklari tam bir sanat.
Yazik olur bize ve bu sezona, hikayemize.

Sakatlanmadı da tadı kaçtı diye düşünmek istiyorum çünkü Yunus aşırı nahoş şekilde çocuk gibi azarladı bu adamı ki adamın bir suçu günahı da yoktu

sırası mı hemşerim sakatlığın şimdi gemiyi terk eden kaptan gibi

Cahilliğimi maruz görünüz fakat Osimhen penaltıcı mı? Napoli'de kullanıyor muydu?

Ligde gördüğüm en iyi penaltılardan birini attı fakat bana pek penaltı emanet edilecek biri gibi gelmiyor. Öte yandan kim kullansın derseniz ona da cevabım yok İcardi sonrası. Belki Sara, onu da bilmiyorum atıyor muydu Norwich'te.

Cahilliğimi maruz görünüz fakat Osimhen penaltıcı mı? Napoli'de kullanıyor muydu?

Ligde gördüğüm en iyi penaltılardan birini attı fakat bana pek penaltı emanet edilecek biri gibi gelmiyor. Öte yandan kim kullansın derseniz ona da cevabım yok İcardi sonrası. Belki Sara, onu da bilmiyorum atıyor muydu Norwich'te.
Napoli'de kaçırmışlığı var ama orada penaltıları kendisi kullanıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt