#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına hala son vuruş zarf zurt yorumları yapılıyor 🤣 bu tarz yorumlar yapanlar hayatlarında ilk defa bu sene futbol izlemeye başladılar sanırım.

Degisik bir oyuncu olaganustu atlet ama bariz eksikleride var attigi penaltida kalp krizi geciriyordum top disari gitti sandim gole sevinmeden sovmeye basladim

Ruh hastasi oyle penaltimi atilir diye
Gecen sene icardide aynisini yapmisti gerideyken panenka atmisti

Iyi hos ama ben asla 75 milyon odeyip transfer etmem ceza sahasi icinde gercekten cok eksik

Ozellikle top kontrolu topa gelisine vurma karsi karsiya bitirme gibi bir cok ozelligi ortalama

Premier lige uygun bir yapisi var insallah sene sonu chelsea yapar doya doya izleriz o genc takimada uyar

Kadrodaki oyuncuları düşününce bu eleştirim biraz şımarıklık gibi olacak ama bitiricilik konusunda koskoca Osimhen gözümüzün önünde Diagne'ye dönüşüyor. Umarım öyle bir moda girmez. Kaçırdıkları hiç hoş değil ve bir forvet önce attıkları ile var olur. Elbette mücadelesine, takım oyunundaki katkısına diyecek laf yok. Neden büyük lige gidemediğini biraz anlar gibi oldum demeye çalışıyorum. Bu arada yine gidecektir şu kıtlıkta illa baş üstü bir takım alıp deneyecektir ama ne kadar başarılı olur orasını bilemem.

Bu arada penaltı için tebrik ederim ama şans yanındaydı. Çok kritik bir penaltıyı öyle riskli kullanması da ayrıca ürküttü.

Çok eforlu oynadığı için son vuruşlarda sakin kalamıyor gayet normal. İcardi mesela gol vuruşu yapmadan bir 10 sn önce kendini ayarlıyor ona göre pozisyon alıyor haliyle bitiriciliği de yüksek oluyor bu adam heryere çılgınlar gibi koşu attığı için öyle bir lüksü yok. O yüzden çok yüksek bir bitiricilik beklememek lazım Osimhenden

75 vermek gibi bir hata yapmayız umarım. Birincisi bizim bir oyuncuya 75 vermemiz için o oyuncunun prime Messi veya Ronaldo falan olması gerekiyor. İkincisi biz osimheni doğru kullanamiyoruz. Üçüncüsü ise bizim 75 milyon Euro transfer bütçemiz varsa sağ bek, stoper, orta saha, kanat almamız gerekiyor öncelikle. Bu eksikleri doldurmadiktan sonra osimheni alsan bile yine yb, copenhag, s.praga elenirsin.

adamın ismiyle coconut bar yapmışlar gel de çıldırma. Oshee man

1733754153436.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt