#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ara penaltı kaçırdı diye Napoli resmi tiktok hesabı dalga geçti o sıra yine ortalık yangın yeri olmuştu baya konuşulmuştu. :asd:
Şu ünlü coconut paylaşımı mı yoksa? Paylaşımı biliyorum da kaçan penaltıdan dolayı olduğunu bilmiyordum.

Vay be belki de o kaçan penaltı sayesinde formamızı giyiyor.

Geçen hafta kaçırdığı golde ve BAY'a verdiği pasta da çok iyi depar atmıştı

Şu ünlü coconut paylaşımı mı yoksa? Paylaşımı biliyorum da kaçan penaltıdan dolayı olduğunu bilmiyordum.

Vay be belki de o kaçan penaltı sayesinde formamızı giyiyor.
penaltı kullanmaması için altın değerinde bir neden daha :D

Osi 1 - 2 maç kaçıracaksa oyun planımız baya değişmeli aslında

Bats çünkü ne icardi ne osimhen özellikleri taşıyor. kanatlar ve ortasahada ileri uçta boy göstermeliki bats son vuruş şansı bulsun.

o açıdan osimhen'in eksikliği çok etkiler bizi

Osimhen-Sara-Davidson hürmetine gidiyor takım zaten.

VO yoksa önümüzdeki 2 maç Çin işkencisiyle geçer.

Osimhen çok iyi adam hoş adam da böyle ikide bir sakatlanacak ise olmaz.
bonservis konusu çok abartlıyor bence - herifler yüksekten gidip bi bonservis belirlemişler orda kalmış değeri.

aslında yerden toplarda sıkıntı yaşaması - dediğin gibi uzun süre arka arkaaya maç yapıtğında sakatlık riski gibi durumda var sanırım.

ederi bence 40-50 M arası. oda fizik+ hız + yaş faktörü

Bitiriciliği gayet iyi. Sadece İcardi dünyadaki top 5 bitiriciden biri olduğu için Osi iyi olmasına rağmen finishing’i göze batıyor.

Şöyle diyelim;

İcardi
Hız 10/20
Kondisyon 12/20
Çeviklik 11/20
Güç 13/20
Atletizm 10/20
Oyun Zekası 19/20
Kafa Topu 19/20
Bitiricilik 20/20

Osimhen
Hız 19/20
Kondisyon 18/20
Çeviklik 19/20
Güç 19/20
Atletizm 20/20
Oyun Zekası 15/20
Kafa Topu 17/20
Bitiricilik 15/20

bonservis konusu çok abartlıyor bence - herifler yüksekten gidip bi bonservis belirlemişler orda kalmış değeri.

aslında yerden toplarda sıkıntı yaşaması - dediğin gibi uzun süre arka arkaaya maç yapıtğında sakatlık riski gibi durumda var sanırım.

ederi bence 40-50 M arası. oda fizik+ hız + yaş faktörü
Emin ol zaten 50den fazlaya gitmeyecek kime gidecekse.

Penaltı poz. tekrarını izledim şimdi. O topa nasıl yetişmiş ayağını sokmuş yav. Bu adamın kısa mesafede deparı veya bir ayak adımı kaç santim 2 metre filan mı atıyor adımı?

Oha ya.
Bunu anlatamıyoruz işte elinde böyle bir herif var 20-30 dakika kontra kovalayıp maçı bitir sonra şov yap.
İşleri illa zora sokmaya bayılıyoruz maaleesef

Malmö maçı mesele değil de lige yetişir umarım. Bence Avrupa da gruptan çıkana kadar Bats oynamalı zaten bu adam çok lazım bize idareli kullanmamız lazım ayrıca bu herif sakatlanmayan bi adam değil kolay sakatlanan bir topçu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt