#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon yapar diyoruz da adam bir capraz koparsa klübün kapısına kilit vurulur böyle planlama olmaz. Osimhen 10 üzerinden 10 luk forvetse Morata-İcardi de 10 üzerinden 8.5luk forvet takımın genel seviyesini 8-8.5a çıkarsak ligi de avrupayı da götürürüz zaten. Daha dengeli bir takım kurabilmemiz icin osimhenin gitmesi gerekiyor mantıklı olan bu

Risk her transferde var . İcardi diyosun oda çapraz kopardı . Yıllık 10 alıyor . Osimhen 26 yaşında henüz hertürlü sakatlık olursa toparlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya biz osimhen ile alkmarı falan yenemedik, uefadan elendik. Bunlar Osimhen'e o parayı versinler seneye barışla apoyla oynar yine eleniriz.son 3 5 aydır forumda o kadar kötü transfere bu paraları veriyorsak Osimhen'e verelim değsin gibi argümanlar kullanılıyorda gelenlerin kötü olması geleceğin aynı şekilleneceğine işaret etmez. Siz devran böyle dönüyor diye gelecek oyuncuları da tefe koyuyorsunuz. Hiç belli olmaz boey gibi biri gelir sana 40 50 milyon kazandırır gider. Bu yönetimin Osimhen'i aldıktan sonra tamam alın istediğinizi yaptık şimdi susun kanat yok, kaleci yok, os, bek yok biz sizin istediğinizi yaptık demeyeceklerini bilsem Osiye 200 milyon bile verseler canım yanmaz ama o parayı bunlar bir oyuncuya verirlerse herkesin sesini uzun süre keserler.

1 sene boyunca büyük karakter koydu elinden gelen herseyi yaptı 4-1 rövasındaki az macında bile kendini paraladı devre arasında gitme ihtimali olmasına ragmen takımda kaldı. Basaksehir maçında en güzel uğurlamayı hakediyor

Ş kutlamalarında başrol olmayı kendi mi istemedi yoksa Icardi bir bok yapmadan gelip öne çıkınca sallamayıp arka planda kalmayı mı istedi tam anlamadım.

Ayrılacağı için öne çıkmak istememiş de olabilir, zorlaştırmamak adına.

Kişisel meselesi olarak görüp kendini yırttı muhtemelen Napoli ayrılığında kerametin kendisinde olmadığı söylenmişti, onun bir intikamı.

Neyse kötü konuşan aptallar var yarın döneceği yer biz olalım en azından, adamı sinirlendirmeyin Fener Arabistan’a gittiği an peşine düşecektir ilk boşlukta almak için çünkü.

Ş kutlamalarında başrol olmayı kendi mi istemedi yoksa Icardi bir bok yapmadan gelip öne çıkınca sallamayıp arka planda kalmayı mı istedi tam anlamadım.

Kişisel meselesi olarak görüp kendini yırttı muhtemelen Napoli ayrılığında kerametin kendisinde olmadığı söylenmişti, onun bir intikamı.

Neyse kötü konuşan aptallar var yarın döneceği yer biz olalım en azından, adamı sinirlendirmeyin Fener Arabistan’a gittiği an peşine düşecektir ilk boşlukta almak için çünkü.
Season 2 Agree GIF by Paramount+

Bu yılın şampiyonluğunda ana faktör kendisi idi.. Verdiği emekler için teşekkür ederiz.. 30 undan sonra bir gün yine bu formayı giyecektir..

Realiteye dönecek olur isek, bir futbolcuya bizim için astronomik olan bu bedelleri ödemek çok mantıklı gelmiyor.. Henüz o seviyelere gelemedik..

Sağlam dönüş yapacak bir İcardi ve sezon başı aidiyet duygusu ile başlayacak bir Morata bu ligin içinden geçmeye yeter..

Avrupa için ise, olsa bile Osimhen den çok daha fazlası gerek.. Diğer, eksik olan mevkilere ciddi yatırımlar yapılması daha elzem..

Madem Osimhen e böyle astronomik bir bütçe ayırabiliyoruz.. Osimhen romantizminden vazgeçip tüm bütçe ile sağlam bir kadro kurulması gerekir..

İlk paragrafı silelim.

fenomen İcardiye mi kalacaz biz şimdi. Bu adam bizi şampiyon yaptı kendisine minnettarım. Kalsın istiyorum ama gidrsede yolu açık olsun.

İlk paragrafı silelim.
Olası değil

Sezon içinde götümüz tutuşuyorken sevgilisiyle havuzdan fotolar atıp tatile falan gidiyordu.

Gelip takımın yanında falan olmadı.

Mesele sakatlık değil. Rodri bu konu için iyi bir örnekti bu sezon.

Olası değil

Sezon içinde götümüz tutuşuyorken sevgilisiyle havuzdan fotolar atıp tatile falan gidiyordu.

Gelip takımın yanında falan olmadı.

Mesele sakatlık değil. Rodri bu konu için iyi bir örnekti bu sezon.
Osimhen'in arka planda kalması ile ilgili bir alakası yoktur demek istiyorum. Bahsettiğin şey bambaşka, İcardi başlığında tartışılabilir bence. Birbirinden bağımsız iki konu.

Aptal saptal sosyal medya saçmalıkları olmazsa - adama tercihi üzerinden kin beslenmez ise , gider parasını kazanır o zaman bize geri gelebilir.

ama yukarıda Keramettin admir belirtmiş - pislik yaparak adama karşı gönderirsek, 3 seneye biz değil fener alır.

Bu adamda ön planda olma arzusunun emaresi bile yok bence abi pırlanta gibi herif ya da bana öyle geldi bilmiyorum, ama icardi de var eğer olmasa osimhen sonrasına sarkmazdı çıkışı kulüpte bunu biliyor zaten, sen bizim daha değerlimizsin mesajı verildi orada icardi'ye, muslera son sezon olmasa o da sona kalamazdı icardiden. Osimhen bu sezon özelinde icardiden sonra çıkmalıydı şahsi düşüncem.

İcardi ile o hususta ayrıştıklarını düşünmüyorum sonuçta sezon içinde gayet iyi moddalardı.

herif otobüste goygoya katılmaktansa instagram yayınında takıldı 2 saat - bana da o enteresan geldi açıkçası. Ciro bile daha ilgiliydi etrafındaki tantanaya

Osimhen'in arka planda kalması ile ilgili bir alakası yoktur demek istiyorum. Bahsettiğin şey bambaşka, İcardi başlığında tartışılabilir bence. Birbirinden bağımsız iki konu.
İnsan psikolojisini biraz biliyorsam doğru olabilir o söylediğim.

Zaten iki ihtimal var gidecek diye kendi arka planda kalmayı tercih etmiş de olabilir.

Osimhen’in kalmasını istiyorsak onun başrolde olduğu bir festivale dönüştürmeliydik zaten ama o açıdan da kötü bir org idi. Yasemin’in saçmalamaları dışında

Okan bile sıçtı istifa vs diyerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt