#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisini artık bu şekil izleyeceğiz uzaktan :

24668.webp

İnsan psikolojisini biraz biliyorsam doğru olabilir o söylediğim.

Zaten iki ihtimal var gidecek diye kendi arka planda kalmayı tercih etmiş de olabilir.

Osimhen’in kalmasını istiyorsak onun başrolde olduğu bir festivale dönüştürmeliydik zaten ama o açıdan da kötü bir org idi. Yasemin’in saçmalamaları dışında

Okan bile sıçtı istifa vs diyerek
Muhtemelen kendi tercihiydi ya. Başrol olsa ümit vermiş olacaktı, taraftarlar-sunucular vs derken iş boka saracaktı belki de.

Ben alıştırdım kendimi. Gitsin yapacak bir şey yok.

Organizasyon felâketti ya zaten böyle olacağını bir hafta önceden Uğur'a da @Uğur İz yazmıştım. 'Yenikapı işi hiç içime sinmiyor' diye. O tarz bir organizasyon bambaşka bir altyapı ister bir kere. Her şeyden önce seyirci profili denen bir şey var. Futbol tayfaya Metallica konseri gibi böyle bir org yapmamalısın. Adam oraya Osimhen izlemeye gidiyor, sabah 10'da mazota başlamış, sen herife 9 saat dandik popçu dinletiyorsun.

Gerçi sadece o değil, Dursun'dan ve yöneticilerinden hiçbir konuda bir beklentim yok benim.

Araplardan ayrıldıktan sonra yine bize dönmek ister

Dün çoktan ayrıldığını farkettim. Her haliyle belli. Hatta hoca, yönetim, topçular da biliyor.

Güzel analım kendisini. 3 yıla dönebilir geri. 5. Yıldız bu adam sayesinde geldi, şerefsizlerin tüm planlarını bozdu.

Insallah hemen bir takimla anlasirda bu romantizm biter. Bu herif yuzunde nöbete yazdigim topculari kimse iplemiyor.

Bir osimhen daha yok arkadaslar olmayacakta. Bizim ederimiz max 20 milyonluk euroluk topcular yeter yaa bir bitmediniz hee.

Insallah hemen bir takimla anlasirda bu romantizm biter. Bu herif yuzunde nöbete yazdigim topculari kimse iplemiyor.

Bir osimhen daha yok arkadaslar olmayacakta. Bizim ederimiz max 20 milyonluk euroluk topcular yeter yaa bir bitmediniz hee.
Bir de bu forum özelinde sayı az ama genel anlamda sayısı oldukça fazla olan bir taraftar kesmimiz var.

50 yılda bir düşecek osimhen’i kiraladık diye dünyada her istediğimiz adamı bonservisiyle alabileceğimizi sanan taraftar sayısı oldukça fazla :d

Bir de bu forum özelinde sayı az ama genel anlamda sayısı oldukça fazla olan bir taraftar kesmimiz var.

50 yılda bir düşecek osimhen’i kiraladık diye dünyada her istediğimiz adamı bonservisiyle alabileceğimizi sanan taraftar sayısı oldukça fazla :d
Gülüyorum böyle toyluk olmaz. 100 yıllık çınar burası

Bence burada da çok var

Hele de sözde duayen Levent Tüzemen falan da bu kafada

Ekonomi falan nedir bilmezsin okay de muhakeme etmeyi en azından becermek lazım

Bence burada da çok var

Hele de sözde duayen Levent Tüzemen falan da bu kafada

Ekonomi falan nedir bilmezsin okay de muhakeme etmeyi en azından becermek lazım
Yav hiç olmazsa son 1 senede kimleri isteyipte ikna edemedin onları düşünür öyle isim atarsın.

Doue, zalewski, ebimbe, mikautadze’ye falan kazandığının 3-4 katını önerip ikna edemedin.

Kalkıp bu adamları alamayan yönetim boşa çıkması durumunda Bayern, Barcelona, Liverpool gibi takımlara gidecek oyuncuları mı getirecek buraya ?

Yav hiç olmazsa son 1 senede kimleri isteyipte ikna edemedin onları düşünür öyle isim atarsın.

Doue, zalewski, ebimbe, mikautadze’ye falan kazandığının 3-4 katını önerip ikna edemedin.

Kalkıp bu adamları alamayan yönetim boşa çıkması durumunda Bayern, Barcelona, Liverpool gibi takımlara gidecek oyuncuları mı getirecek buraya ?
Vizyonlu yöneticilerle bu iş çok kolay olur aslında.

Birde bize ortadoğulı gözüyle bakıyorlar normal.

Vizyonlu yöneticilerle bu iş çok kolay olur aslında.

Birde bize ortadoğulı gözüyle bakıyorlar normal.
Yönetici kısmındaki iknanın yanında gelen topçu takımın Avrupa derecesine de bakıyor hocam.

Bugün Galatasaray’ın son 10 senede sadece bir top16’sı var avrupada. Mesela bu sene Avrupa liginde çeyrek-yarı final yapsan osimhenin kalma ihtimali %20’den %50’ye yükselirdi.

Avrupada istikrarlı olarak top16-çeyrek final kapılarını zorlamadıktan sonra bu işler zor. Para da bir yere kadar

Geride durması, hala soruları geçiştirmesi falan besbelli durası yok. Bir sene zımbalar geçerim diye düşünüyordu muhtemelen ama süreç onun için giderek zorlaşıyor gibi ve aldığı devasa ilgiden dolayı ben artık gidiyorum da diyemiyor

Yerini doldurmak için altına gireceğimiz maliyet kendisini tutarsak oluşacak maliyetten daha fazla olacaktır bu kesin. Benim görmek istediğim Osi'yi tutmak için gerçekten her çabanın gösterildiğini görmek her şeyi yaptık adam istemedi eyvallah derim.

gidecekse de asla 40 gibi bi paraya gitmeyecek adım kadar eminim bu tamamen bizim yöneticilerin sığınağı oldu osi kalmak istese alacaktık diye palavra uydurdular bu yönetim kadar üçkağıtçı beceriksiz yönetim gelmemiştir

Zaten bu yüzden gidecektir. Sadece kendini düşünmüyor adam.
Daha çok para kazanırsam daha fazla insanlara iyilik yaparım derdinde adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt