#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CLde bizle cenk etmek yerine davar ligine gideceksen ayıp edersin viktır. Seneye ekim ayı gibi bir zmnlar viktır vardı derken İmparatorun uyduruk takımına aldığı yenilgiden sonra vay be nerelere düşmüş diye kendisine sitemle karışık maytap geçeriz.

Şmp liginde fenerin köyfrans liginde aldığı ülke ptlerini realle bayern ile ezme keyfi

CLde bizle cenk etmek yerine davar ligine gideceksen ayıp edersin viktır. Seneye ekim ayı gibi bir zmnlar viktır vardı derken İmparatorun uyduruk takımına aldığı yenilgiden sonra vay be nerelere düşmüş diye kendisine sitemle karışık maytap geçeriz.
Orada kazanacağı paraları balya şeklinde üst üste koyup balyaların üzerine çıksa, direkt İstanbul'u görür ama. Öyle de bir para öneriliyor kendisine.

Heis adam saniyede 2€ ya yakın para kazancak

Tuvalete sıçmaya gitse 10dk sürse 1200€ yapar

Gitsin bence... 3 sene için 120 milyon euroyu veriyorlarmış

3 sene sonra gelsin bize tekrar..

O paralar deli paralar ..gitmesi mantıklı

Arabistan’a giderse 3 yıl sonra kimse almaz bize gelir zaten.

İcardi Farklı seviye oyuncu iyi bir takim kurarsan icardi topu yere indirmek pas yapmak oyun oynamak demek
Topu ceza sahasina getirirsen o topu içeri atar ama hangi icardi
Ben 32 yasinda capraz koparip tekrar saglikli eski halinde donecegini düşünmüyorum
Çok daha hantal cok daha duragan bir icardi donecek benim sahsi fikrim
O yuzden baba bir santrafor alip icardiyi yedege cekmek lazim
TR liginde 11 oynasin lafimiz yok
Ama Okan buruk bunu yapamaz icardi varsa bacagi kopana kadar oynatir
İcardiye guvenip yola cikarsak fener sampiyon olur bu kadar net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt