#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle bir süper yıldı geldi geçti, sahada verim almak dışından hiç birşey alamadan gönderiyoruz.
1 milyon maske bile satılmadı çünkü sahteleri daha şık ve kullanışlıydı. neyse o kısma hiç girmeyeceğim.

şu adam fenere gelse emin olun daha fazla fayda sağlardı. biz uluslararası medyada osimhen ile sık sık ön plana çıktık ama bunda kendi çabasından kaynaklandı. rövaşata ve ayağını 2-3 metre havaya uzatması gibi konular.

bu adama bir pro kamera takabilirdik kafasına gömleğine maç içinde izlerdik.
onu geçtim adamı golü sonrası özel efekt veya afrika motiflerini ön plana çıkarak bir kareografi bunların hiç biri yoktu.

topa konan çiplerden birini osimhene takabilirdik. bu çip sayesinde herifin istastikliklerini online olarak web sitemizde paylaşırdık.
ben daha da abartayım bu herif topu alıp fişek gibi atağa kalktığında çipin sinyalleriyle senkronize bir şekilde stat hoparlöründen zınk zınkk zınk diye bir ses efekti bile kullanılabilirdi. daha önce denenmemiş şeyler hep ilgi çeker.

ben isterim gostersene
1748432028140.webp

arkadaşlarını çağırıyorsa son kez partileyip kaçacak demek. Özel kutlama parti karşılığı eşya taşıtmak en kral arkadaş davranışıdır bilirsiniz.

madem 60 milyon bonservis verebiliyoruz 15-20 milyon maaşlara çıkıyoruz. kendisi yerine jonathan david'i yoklayalım. 15 milyon imza parası 3 sene 15 milyon euro maaş verelim adama.

Arabistana gidiyosun

Gideceğin takım bonservisini ödüyor biz 75m euroluk bonservis maliyetinden kurtuluyoruz

Sen aldığın 3 senelik 120m maaş teklifini 40-40-40 değil de 60-30-30 şeklinde revize ettiriyosun

İlk sene 60ı cebe koyuyosun neymarın 90milyona al hilale gidip 1 sene sonra santosa bedava gitmesi gibi free olarak bize geliyosun 3 sene de yıllığı 20 m eurodan imza atıyosun

Giren araba girsin

Kral, Buchi Laba ile ortamlara akmistir, ondan iptal etmislerdir.

Gideceksen de su araplara gitme be kral.. Bu adamlarin parayla herkesi dansoz gibi oynatmasina cok sinir oluyorum. O paranin dortte biri de cok buyuk para. Edebinle Avrupa'da oyna iz birak; sampiyonluklar, kupalar kazan. Umarim uygun sartlarda kalirsin veya gideceksen de top 16 takimdan birini tercih edersin.

Gstv'de resmi olarak röportaj olmayacağı söylendi.

Yani röportaj haberi asparagas.

Arabistana gidiyosun

Gideceğin takım bonservisini ödüyor biz 75m euroluk bonservis maliyetinden kurtuluyoruz

Sen aldığın 3 senelik 120m maaş teklifini 40-40-40 değil de 60-30-30 şeklinde revize ettiriyosun

İlk sene 60ı cebe koyuyosun neymarın 90milyona al hilale gidip 1 sene sonra santosa bedava gitmesi gibi free olarak bize geliyosun 3 sene de yıllığı 20 m eurodan imza atıyosun

Giren araba girsin
Okurken mantikli geldi ama sonuç olarak hepsi hayal. Hayal dünyasinda yasiyorsun forumda takilmaktan saglikli dusunemez olmussun. Git biraz sosyalles

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt