- 12 Temmuz 2009
- 60.892
- 24.269
- 2.968
sebepArkadaslar biz G.Saray camiasinin gelecegini tehlikeye sokacak hamleler yapamayiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sebepArkadaslar biz G.Saray camiasinin gelecegini tehlikeye sokacak hamleler yapamayiz
kurulus amacimiz milleti zenginlestirmek degil cünkü
pp in çok güzel gözüküyorArkadaslar biz G.Saray camiasinin gelecegini tehlikeye sokacak hamleler yapamayiz
Daha yakindan göstermemi ister misin?pp in çok güzel gözüküyor
ben isterim gosterseneDaha yakindan göstermemi ister misin?
tr'deki kurumlarin amaci zenginleri daha fazla zenginlestirmek degil mi zatenkurulus amacimiz milleti zenginlestirmek degil cünkü
ben isterim gostersene
YOK @Onur Bakır görmek ister ama benceDaha yakindan göstermemi ister misin?
efsanevi kurşun özbek sözleriArkadaslar biz G.Saray camiasinin gelecegini tehlikeye sokacak hamleler yapamayiz
Rahmi jelert:ben isterim gostersene
O parayı biz vermiyoruz işte o paranın sponsoru var diyolar osimhen yoksa öyle bir parada yokmadem 60 milyon bonservis verebiliyoruz 15-20 milyon maaşlara çıkıyoruz. kendisi yerine jonathan david'i yoklayalım. 15 milyon imza parası 3 sene 15 milyon euro maaş verelim adama.
Okurken mantikli geldi ama sonuç olarak hepsi hayal. Hayal dünyasinda yasiyorsun forumda takilmaktan saglikli dusunemez olmussun. Git biraz sosyallesArabistana gidiyosun
Gideceğin takım bonservisini ödüyor biz 75m euroluk bonservis maliyetinden kurtuluyoruz
Sen aldığın 3 senelik 120m maaş teklifini 40-40-40 değil de 60-30-30 şeklinde revize ettiriyosun
İlk sene 60ı cebe koyuyosun neymarın 90milyona al hilale gidip 1 sene sonra santosa bedava gitmesi gibi free olarak bize geliyosun 3 sene de yıllığı 20 m eurodan imza atıyosun
Giren araba girsin