#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salın adamı gitsin kardesim hayalleri var desteklemek lazim
Herşeyi yapti birgun elbet döner
Zaten kalmasın 75 milyon bizi uzer
Azıcık hersey kotu gitse yuk olur bu para guzel guzel takimimizi kuralim

Abi tamam Osimhen bu sene her şeyimiz oldu, seviyoruz ama iş yalvarma kısmına geldi. Hiçbir değer bizden üstün değildir. Olay sakız olmadan sonuçlanırsa her ikimiz için de iyi olur. Yarın öbür gün yönetim tarafından, taraftarların önüne ''Biz o kadar istedik gelmedi!'' şeklinde atılması sürpriz olmazç.

renkdaş işte diyorum ya bu yalvarma olayı normal değil işte bence itibar düşürücü de bir şey. Teklif var, ısrar yok olmalı.

ne itibarımız var ki düşsün rtaş

avrupada bizi ciddiye alan mı var. osimhenle cl'ye gitmek osimhensiz gitmekten daha ii bi sitüasyon, eğri oturup doğru konuşur isek

Kalacam dese 70m bonservis 15m yıllık ücret gibi absurd bir maliyetin altına gireceğiz buna rağmen milletin kal diye yalvarmasını mantıklı bulmuyorum. Morata-İcardinin olduğu yerde böyle bir maliyetin altına girilmemeli gitmesi kalmasından hayırlı olacak bizim için.

Kalacam dese 70m bonservis 15m yıllık ücret gibi absurd bir maliyetin altına gireceğiz buna rağmen milletin kal diye yalvarmasını mantıklı bulmuyorum. Morata-İcardinin olduğu yerde böyle bir maliyetin altına girilmemeli gitmesi kalmasından hayırlı olacak bizim için.
Maliyete girilir yahu 26 yaşında min 3 sene şampiyon yapsa amorti eder gelirlerden şampiyonlar ligi vs . Üstüne forveti kaparsın uzun yıllar . Kaldiki giderse morata ve icardi var tabiki

Maliyete girilir yahu 26 yaşında min 3 sene şampiyon yapsa amorti eder gelirlerden şampiyonlar ligi vs . Üstüne forveti kaparsın uzun yıllar . Kaldiki giderse morata ve icardi var tabiki
Şampiyon yapar diyoruz da adam bir capraz koparsa klübün kapısına kilit vurulur böyle planlama olmaz. Osimhen 10 üzerinden 10 luk forvetse Morata-İcardi de 10 üzerinden 8.5luk forvet takımın genel seviyesini 8-8.5a çıkarsak ligi de avrupayı da götürürüz zaten. Daha dengeli bir takım kurabilmemiz icin osimhenin gitmesi gerekiyor mantıklı olan bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt