Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.748
- 90.395
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Koç yıllık 60 milyon Euro verse tıpış tıpış gider.Fenere neden gitsin adam türkiyede kalacak gibi bir durumda.
alide o kadar parayokAli Koç yıllık 60 milyon Euro verse tıpış tıpış gider.
Bu işler paraya bakar.
Hiçbir değer bizden üstün değildir.
renkdaş işte diyorum ya bu yalvarma olayı normal değil işte bence itibar düşürücü de bir şey. Teklif var, ısrar yok olmalı.üstün değilse niye yalwarıyoz heis
osimhen aman beni alın diye bize yalwarmıyor sonuçta innit
renkdaş işte diyorum ya bu yalvarma olayı normal değil işte bence itibar düşürücü de bir şey. Teklif var, ısrar yok olmalı.
15 i 45 yapmak gerçekten zor değil abi15 i 45 yapmak çok zor bişey değil
İnsan Arabistan’a gider mi
Gitse de seveceğim ama ben olsam gitmezdim
5 yıldız yapıyor benceGidiyor. Açık seçik belli bir fotoğraf. Üzüldük ama devam edeceğiz her şey için teşekkürler.
Maliyete girilir yahu 26 yaşında min 3 sene şampiyon yapsa amorti eder gelirlerden şampiyonlar ligi vs . Üstüne forveti kaparsın uzun yıllar . Kaldiki giderse morata ve icardi var tabikiKalacam dese 70m bonservis 15m yıllık ücret gibi absurd bir maliyetin altına gireceğiz buna rağmen milletin kal diye yalvarmasını mantıklı bulmuyorum. Morata-İcardinin olduğu yerde böyle bir maliyetin altına girilmemeli gitmesi kalmasından hayırlı olacak bizim için.
Şampiyon yapar diyoruz da adam bir capraz koparsa klübün kapısına kilit vurulur böyle planlama olmaz. Osimhen 10 üzerinden 10 luk forvetse Morata-İcardi de 10 üzerinden 8.5luk forvet takımın genel seviyesini 8-8.5a çıkarsak ligi de avrupayı da götürürüz zaten. Daha dengeli bir takım kurabilmemiz icin osimhenin gitmesi gerekiyor mantıklı olan buMaliyete girilir yahu 26 yaşında min 3 sene şampiyon yapsa amorti eder gelirlerden şampiyonlar ligi vs . Üstüne forveti kaparsın uzun yıllar . Kaldiki giderse morata ve icardi var tabiki