#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1725734008367.webp

bu adam futbol kariyeri boyunca hep maskeyle mi oynayacak?

batsman diyoruk gerçek maskelisi geldi

bu adam futbol kariyeri boyunca hep maskeyle mi oynayacak?
2 senedir zaten bir problemi kalmadi yuzunde. 2022 yada 2023 yilinda bu soru Napoli doktoruna da sorulmustu, o da aslinda maske takmasina gerek kalmadigini lakin Osimhen kendisi maskeye alistiktan sonra ona ekstra 'guven' verdigi icin takmaya devam ettigini soylemisti. Yani galiba hep takacak bundan sonra.

Ayrica bu maske sayesinde kendine ozel bir 'stile' sahip oldu, bu da onu maske takmaya devam etmesinin bir nedeni olabilir.

Büyük bir etki bekliyorum çok kısa bir sürede sahada görmek için sabırsızlanıyorum

Osimhen, İcardi ve Mertens üçlüsü hardcore çekecekler bu sene. Rakiplere geçmiş olsun şimdiden

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu adamı besleyecek ne ortasaha ne forvet var bizde. Icardi ile nasıl rolleri paylaşacaklar onuda bilrmiyorum, ikiside top bekleyecek onlara topu kim atacak.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu adamı besleyecek ne ortasaha ne forvet var bizde. Icardi ile nasıl rolleri paylaşacaklar onuda bilrmiyorum, ikiside top bekleyecek onlara topu kim atacak.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

icardi akıllı adam, osimhen'e alan açacak şekilde oynar ama bunu yaparken çok gol atamadı diye millet bi ton laf söyler orası ayrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt