#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herifin sakatlık problemi olmasa (var mı bilmiyorum da çok sakatlandı bizdeyken) 75 de eder 100 de. Hepimiz maçları izliyorsunuz, adam olmayınca yokuz beyler bu küçümseme neden? İcardi'ye tapacaktık neredeyse ama saha dışını saymazsak Icardi'den net olarak çok çok daha iyi topçu şuan.

Kral. Böyle penaltı olmaz. O bölgeye vuracaksan sağ ayakla diğer köşeye vurulur senin vurduğun yere sol ayakla vurulur gereksiz risk çıkmadığı için şanslıyız. Şimdi demeyin Osimhen e vuruş mu öğretiyorsun tabiki hayır ama tekrar tekrar izliyorum çıkacak diye korkuyorum her seferinde kral böyle bi vuruş yok

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 dan fazla verilirse büyük olay cıkarırız

Osimhen ile ilgili sakatlik ve bitiricilik elestirileri okuyorum ve gozlerime inanamiyorum. Hagi ve Drogba'dan sonra acik ara bize gelen en yetenekli futbolcu. Topsuz alanda yaptigi is elit seviyede, top saklamasi, hiz ve fizik gucu, kafa vuruslari ve pozisyon almasi hersey hatasiz.

Bu adami biz alamayiz eger Çin'den falan sponsor para vermez ise, verse bile bizde kalmaz Osimhen. Gelecek 3-5 seneye Avrupa futboluna damga vuracak adam, muhtemelen Ingiltere.

Tadini çikarin, dua edin ki her mac ilk 11'de olsun.

Osimhen’in bitiriliciliği üzerinden yapılan değersizleştirme mesajlarının hiçbirine katılmıyorum, size statik yürüyen santrafor müstehak. Adam o kadar iyi ki her maç XG 2.5 üzeri çıkıyor, çünkü sürekli pozisyona giriyor, bunun değerini anlamayacak kadar malesef kıt görüşlüsünüz.

Transferine gelince, ilk etapta olumlu bakıyordum ancak şu ligi ve ekonomiyi görünce fikrimi değiştirdim, herhangi bir sporcu transferi için 75 milyon euro verilmesine karşıyım.

Osimhen’in bitiriliciliği üzerinden yapılan değersizleştirme mesajlarının hiçbirine katılmıyorum, size statik yürüyen santrafor müstehak. Adam o kadar iyi ki her maç XG 2.5 üzeri çıkıyor, çünkü sürekli pozisyona giriyor, bunun değerini anlamayacak kadar malesef kıt görüşlüsünüz.

Transferine gelince, ilk etapta olumlu bakıyordum ancak şu ligi ve ekonomiyi görünce fikrimi değiştirdim, herhangi bir sporcu transferi için 75 milyon euro verilmesine karşıyım.
olumlu bakıyordun takır takır atıyordu

şuan gol kacırdıgı icin olumlu bakmıyorsun

70 milyon olayi da osimhen dusmanlarinin yeni mottosu oğlum bırakın bonservisi falan.. TR'de 70i geçtim 30 bonservis verecek takım yok adam 6 ay sonra gidiyor işte keyfini çıkarın Osimhenli gunlerin kasmayın fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt