- 26 Ocak 2021
- 41.050
- 40.304
- 3.078
Kazandıgimız penaltilari kendisi kazanmiyor sanki konyada 70 metreye malca bir top attilar yine gitti buyuk eforla aldi da oyle geldi pPenaltı kazanalım da gol atsın dua edin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazandıgimız penaltilari kendisi kazanmiyor sanki konyada 70 metreye malca bir top attilar yine gitti buyuk eforla aldi da oyle geldi pPenaltı kazanalım da gol atsın dua edin
İşte bizim sorunlar bitmiyor rtashFener ile ligde attığımız gol sayısı ve yediğimiz gol sayısı aynıydı. Avrupa'da da bizim attığımız gol sayısı lig + eleme 20, Fener'in attığı gol sayısı 14. Avrupa bizim sorunumuz zaten yediğimiz goller. Onun dışında bizden daha çok gol atan takım yok zaten Avrupa Ligi'nde.
Biz attığımız golleri kaçırıp, kaçırdıklarımızı atabilsek ligde şampiyonluğu ilan etmiş ve UEL'de de üst tura çıkmıştık bile. Dediğin gibi çok gol kaçırıyoruz.
Ben cok gol atiyor mu dedim? Osimhen olmasa kaleye gidemeyiz veya posyon bulamayiz dedim. Ofans olarak da istatistiklerde öndeyiz dedim. Ac bak kardesim avrupada en cok gol atan posyona giren biz degilmiyiz?Fenerin her hafta üçer beşer attığı ligde ve ekstradan avrupada bizim maçlara bakalım
Az 4 Gs 1
Antep 0 Gs 1
Ajax 2 Gs 1
Gs 1 Konya 0
Hatay 1 Gs 1
Önce bir maçta 1den fazla gol atalım ondan sonra istatistik karşılaştıralım ayrıca neye göre kime göre 1. sıradayız yaw gol olmadıktan sonra anlamı yok bal yapmayan arıyız
Tamam dostum avrupadan rezil olarak elendik ama en çok golü biz atmışız sıkıntı yok o zaman en çok gol atma kupası camiamıza hayırlı olsunBen cok gol atiyor mu dedim? Osimhen olmasa kaleye gidemeyiz veya posyon bulamayiz dedim. Ofans olarak da istatistiklerde öndeyiz dedim. Ac bak kardesim avrupada en cok gol atan posyona giren biz degilmiyiz?
Febenin bugunku maci cikar gene en cok gol ataniz febe ile birlikte ee?
Ben bitiriciligi de iyi demedim. Cok gol attiik superiz de demedim. Konuyu sen buralara getirdin, niye bi gömme derdindesin onu da anlamadimTamam dostum avrupadan rezil olarak elendik ama en çok golü biz atmışız sıkıntı yok o zaman en çok gol atma kupası camiamıza hayırlı olsun
Çok gol atıyor demedin de gol atamadıktan sonra istatistigin ne önemi var? istatistik kupası mı verecekler bize? Bu kadar istatistik diyorsun buna rağmen üç beş gol atıyosak bitiriciliğimizin ne kadar leş olduğunu gösterir bu.
Bu adam olmazsa kaleye gidemiyoruz. Yorumlara bak![]()
Zaten gidemiyoruz rtash![]()
Evet alkmaar macinda gidemedik yoktu diye
Gidemiyorsak butun ofansif istatistiklerde nasil 1ci siradayiz rts
Onu demedin bunu demedin tamam hiçbir şey söylemedin sen. İstatistiklerde birinci sıradayız deyip polyannacılık oynuyorsun sadece.Ben bitiriciligi de iyi demedim. Cok gol attiik superiz de demedim. Konuyu sen buralara getirdin, niye bi gömme derdindesin onu da anlamadim
Aynen, demedigim birseyi demis gibi gösterme cabani da anlamadim. Hayirli forumlarOnu demedin bunu demedin tamam hiçbir şey söylemedin sen. İstatistiklerde birinci sıradayız deyip polyannacılık oynuyorsun sadece.
Neyse oyuncu konusunu kirletmeye gerek yok herkesin görüşü kendine
Kazandıgimız penaltilari kendisi kazanmiyor sanki konyada 70 metreye malca bir top attilar yine gitti buyuk eforla aldi da oyle geldi p
At sahibine göre kişniyor ne yapalım yeterince topla bulusturamiyoruz ki oraya buraya top atip kosturmamıza iyi bile işler yapiyor. O olmadiginda kaleye bile gidemiyor zaten takımPraym kobe tr ligine gelse ,sadece serbest atıştan sayı bulsa ,sadece serbest atıştan sayı bulduğu söylense,faulü de o aldırdı ama denilerek işin içinden çıkılabilir mi sence
Osimhen "penaltıyı aldırdı" diye savunulacak kadar düşük kalibreli bir adam değil
Şu an ligde 35 gol 26 asist yapıp,bir maçta 10 gol atabilen ilk futbolcu,7 maç üst üste hattrick yapan ilk futbolcu vs gibi istatistikler ünvanlar kazanıp ligi komple tek başına paramparça etmeliydi
Okan hocamız sağolsun ettiremiyo
Icardiyi bile zar zor pozisyona sokuyorduk.At sahibine göre kişniyor ne yapalım yeterince topla bulusturamiyoruz ki oraya buraya top atip kosturmamıza iyi bile işler yapiyor. O olmadiginda kaleye bile gidemiyor zaten takım