#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener ile ligde attığımız gol sayısı ve yediğimiz gol sayısı aynıydı. Avrupa'da da bizim attığımız gol sayısı lig + eleme 20, Fener'in attığı gol sayısı 14. Avrupa bizim sorunumuz zaten yediğimiz goller. Onun dışında bizden daha çok gol atan takım yok zaten Avrupa Ligi'nde.

Biz attığımız golleri kaçırıp, kaçırdıklarımızı atabilsek ligde şampiyonluğu ilan etmiş ve UEL'de de üst tura çıkmıştık bile. Dediğin gibi çok gol kaçırıyoruz.
İşte bizim sorunlar bitmiyor rtash
Avrupada en çok gol atmanın hiçbir kıymeti kalmadı rfsye ya da ülkesinde futbol olmayan kieve puan verip alkmardan fark yedikten sonra mesela o tottenham maçının hiçbir anlamı kalmadı keşke farklı yenilseydik de saçma sapan takımlara farkla öndeyken puan bırakmasaydık en azından 8e girer çıkardık

Fenerle keza lig başında attığımız fark gittikçe kapanıyor tamam oyun anlamında hiçbir şeyleri yok ama kadro derinlikleri muazzam ve oyuncuları çok formda El Nesyri Dzeko uçuyor bizde Icardi yok Morata yeni gitti Osimhen formsuz, Muslera bitik. Kısacası atanımız da yok tutanımız da yok çünkü saçma sapan bir sistemle 0 kadro derinliğiyle çok sık maç oynamak zorunda bırakıldı futbolcular.
Kendilerinin de suçu var o doğum günü rezaleti neydi mesela çok mu gerekliydi kritik maç öncesi?

Fenerle attığımız gol sayısı eşit olsa bile ligin başından itibaren değil son haftaları incelemek gerekir çünkü biz de fener de başlardaki hallerimizden çok uzaktayız
Ligde Fener son 5 maç attığı 15 Gol
Biz ligde son 5 maç(Adanayı saymadım) attığımız 7 Gol var.

Yani ivme olarak rezalet durumdayız.

Fenerin her hafta üçer beşer attığı ligde ve ekstradan avrupada bizim maçlara bakalım
Az 4 Gs 1
Antep 0 Gs 1
Ajax 2 Gs 1
Gs 1 Konya 0
Hatay 1 Gs 1

Önce bir maçta 1den fazla gol atalım ondan sonra istatistik karşılaştıralım ayrıca neye göre kime göre 1. sıradayız yaw gol olmadıktan sonra anlamı yok bal yapmayan arıyız
Ben cok gol atiyor mu dedim? Osimhen olmasa kaleye gidemeyiz veya posyon bulamayiz dedim. Ofans olarak da istatistiklerde öndeyiz dedim. Ac bak kardesim avrupada en cok gol atan posyona giren biz degilmiyiz?

Febenin bugunku maci cikar gene en cok gol ataniz febe ile birlikte ee?

Ben cok gol atiyor mu dedim? Osimhen olmasa kaleye gidemeyiz veya posyon bulamayiz dedim. Ofans olarak da istatistiklerde öndeyiz dedim. Ac bak kardesim avrupada en cok gol atan posyona giren biz degilmiyiz?

Febenin bugunku maci cikar gene en cok gol ataniz febe ile birlikte ee?
Tamam dostum avrupadan rezil olarak elendik ama en çok golü biz atmışız sıkıntı yok o zaman en çok gol atma kupası camiamıza hayırlı olsun
Çok gol atıyor demedin de gol atamadıktan sonra istatistigin ne önemi var? istatistik kupası mı verecekler bize? Bu kadar istatistik diyorsun buna rağmen üç beş gol atıyosak bitiriciliğimizin ne kadar leş olduğunu gösterir bu.

Şu adamı sağa sola etkisiz alanlara top vurarak koşturmaktan vazgeçmeliyiz artık salaklık yaptığımız.

Eforunu boşa harcıyoruz. Zaten muhteşem bir bitirici değil ekstra kötü vuruşlar yapıyor böyle olunca.

Tamam dostum avrupadan rezil olarak elendik ama en çok golü biz atmışız sıkıntı yok o zaman en çok gol atma kupası camiamıza hayırlı olsun
Çok gol atıyor demedin de gol atamadıktan sonra istatistigin ne önemi var? istatistik kupası mı verecekler bize? Bu kadar istatistik diyorsun buna rağmen üç beş gol atıyosak bitiriciliğimizin ne kadar leş olduğunu gösterir bu.
Ben bitiriciligi de iyi demedim. Cok gol attiik superiz de demedim. Konuyu sen buralara getirdin, niye bi gömme derdindesin onu da anlamadim

Bu adam olmazsa kaleye gidemiyoruz. Yorumlara bak🤦‍♂️

Zaten gidemiyoruz rtash :LOL:

Evet alkmaar macinda gidemedik yoktu diye

Gidemiyorsak butun ofansif istatistiklerde nasil 1ci siradayiz rts

Ben bitiriciligi de iyi demedim. Cok gol attiik superiz de demedim. Konuyu sen buralara getirdin, niye bi gömme derdindesin onu da anlamadim
Onu demedin bunu demedin tamam hiçbir şey söylemedin sen. İstatistiklerde birinci sıradayız deyip polyannacılık oynuyorsun sadece.
Neyse oyuncu konusunu kirletmeye gerek yok herkesin görüşü kendine

Onu demedin bunu demedin tamam hiçbir şey söylemedin sen. İstatistiklerde birinci sıradayız deyip polyannacılık oynuyorsun sadece.
Neyse oyuncu konusunu kirletmeye gerek yok herkesin görüşü kendine
Aynen, demedigim birseyi demis gibi gösterme cabani da anlamadim. Hayirli forumlar

Bu ligde 10-12 haftada full oynayıp akan oyunda sadece 1 gol atan forvet oyuncusu net basarisizdir..Kendi üretiyor ya da üretmiyor bir sürü de pozisyona giriyor üstelik...

Teknik adamimiz olmadigi icin Osimhen’de cop ilan edilmek uzere. Dogru bir teknik adam elinde ligin rahatlikla icinden gececek kapasitesi var. Olmasaydi suan sikecilerin gerisindeydik puan olarak. 75 milyon edermi orasi tartisilabilir.

Kazandıgimız penaltilari kendisi kazanmiyor sanki konyada 70 metreye malca bir top attilar yine gitti buyuk eforla aldi da oyle geldi p

Praym kobe tr ligine gelse ,sadece serbest atıştan sayı bulsa ,sadece serbest atıştan sayı bulduğu söylense,faulü de o aldırdı ama denilerek işin içinden çıkılabilir mi sence

Osimhen "penaltıyı aldırdı" diye savunulacak kadar düşük kalibreli bir adam değil

Şu an ligde 35 gol 26 asist yapıp,bir maçta 10 gol atabilen ilk futbolcu,7 maç üst üste hattrick yapan ilk futbolcu vs gibi istatistikler ünvanlar kazanıp ligi komple tek başına paramparça etmeliydi

Okan hocamız sağolsun ettiremiyo

Praym kobe tr ligine gelse ,sadece serbest atıştan sayı bulsa ,sadece serbest atıştan sayı bulduğu söylense,faulü de o aldırdı ama denilerek işin içinden çıkılabilir mi sence

Osimhen "penaltıyı aldırdı" diye savunulacak kadar düşük kalibreli bir adam değil

Şu an ligde 35 gol 26 asist yapıp,bir maçta 10 gol atabilen ilk futbolcu,7 maç üst üste hattrick yapan ilk futbolcu vs gibi istatistikler ünvanlar kazanıp ligi komple tek başına paramparça etmeliydi

Okan hocamız sağolsun ettiremiyo
At sahibine göre kişniyor ne yapalım yeterince topla bulusturamiyoruz ki oraya buraya top atip kosturmamıza iyi bile işler yapiyor. O olmadiginda kaleye bile gidemiyor zaten takım

Osiabi , Alkmaar'ı bana bırakın dediğin doğruysa gel şunu 3'lü kampanya yapalım, Rize, Az, Fb - üçünü de sana bıraktık hadi lütfen hallet şu işi.

Olay tamamen icardinin sakatlığı ile ilgili , dzeko nun yaptığını icardi yapıyordu ve rahatça golleri sıralıyordu. Şimdi yalnız başına kalınca hem markajı çoğaldı hemde bitiriciliğine harcıyacağı enerjiyi orta sahadan top almak için harcıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt