- 21 Haziran 2011
- 27.144
- 7.281
- 2.238
Şarkı neymiş öyle ya statta bol bol çalınmalı maç öncesi inanılmaz havaya sokar bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamin CLde 6 golü varİgrenc ligimiz bu adami bile geriye götürecek götürüyor.Napolide izlerken ki hali daha fena bir herifti.Bizde kamp yapamadi sakatlandi vs.Yinede üzülüyorum bu güne kadar inanilmaz şeyler yapmis olsa bile daha iyi halini izledim ben bu adamin.Tabi bizim kendisini kullanma seklimiz en buyuk facia zaten.Neyse iyi ki var.
Hocam napolide kac defa izlediniz bilmiyorum da gol sayisi uzerinden bakmak cok basit degilmi mevzuya ? ligde de kendi standartinin altinda kaldi baya kötümü diyelim simdi ? Bu kadar düz bakmanizi yadirgiyorum.Adamin CLde 6 golü var
Baya geriye götürmüs
Adam sakatlikdan oyniyamadi 100leHocam napolide kac defa izlediniz bilmiyorum da gol sayisi uzerinden bakmak cok basit degilmi mevzuya ? ligde de kendi standartinin altinda kaldi baya kötümü diyelim simdi ? Bu kadar düz bakmanizi yadirgiyorum.
Ben de sakatlandigini söyledim zatenAdam sakatlikdan oyniyamadi 100le
Galatasaray çağının II. Kralı
Kralım çok yaşa kılıcın değsin arşa
İlki kimdi?
İlki kimdi?
Yedek oyuncu rotasyonu guclenmedigi surece Avrupa da buyuk basari gelmez Okan hocanin malesef hatasi kadroyu dar tutmasi kritik maclarda patlak veriyoruz.Penalti beklerken topu barışa veriyor. Yok abi bu adam bambaşka seviye. Avrupa kupası aldirabilecek seviyede adam. Uefa tekrarlanabilirdi yüksek ihtimalle orda olsak.