#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şarkı neymiş öyle ya statta bol bol çalınmalı maç öncesi inanılmaz havaya sokar bizi

Rakip takımın bugün aldığı sonuçla daha da netleşmiş oldu ki dün attığı gol Şampiyonluk Golüdür!

1765047715103.webp

İgrenc ligimiz bu adami bile geriye götürecek götürüyor.Napolide izlerken ki hali daha fena bir herifti.Bizde kamp yapamadi sakatlandi vs.Yinede üzülüyorum bu güne kadar inanilmaz şeyler yapmis olsa bile daha iyi halini izledim ben bu adamin.Tabi bizim kendisini kullanma seklimiz en buyuk facia zaten.Neyse iyi ki var.

İgrenc ligimiz bu adami bile geriye götürecek götürüyor.Napolide izlerken ki hali daha fena bir herifti.Bizde kamp yapamadi sakatlandi vs.Yinede üzülüyorum bu güne kadar inanilmaz şeyler yapmis olsa bile daha iyi halini izledim ben bu adamin.Tabi bizim kendisini kullanma seklimiz en buyuk facia zaten.Neyse iyi ki var.
Adamin CLde 6 golü var
Baya geriye götürmüs

Galatasaray çağının II. Kralı
Kralım çok yaşa kılıcın değsin arşa

Penalti beklerken topu barışa veriyor. Yok abi bu adam bambaşka seviye. Avrupa kupası aldirabilecek seviyede adam. Uefa tekrarlanabilirdi yüksek ihtimalle orda olsak.

Penalti beklerken topu barışa veriyor. Yok abi bu adam bambaşka seviye. Avrupa kupası aldirabilecek seviyede adam. Uefa tekrarlanabilirdi yüksek ihtimalle orda olsak.
Yedek oyuncu rotasyonu guclenmedigi surece Avrupa da buyuk basari gelmez Okan hocanin malesef hatasi kadroyu dar tutmasi kritik maclarda patlak veriyoruz.

Knk ortasaha da biraz kafayla top sektir de keyfimiz yerine gelsin. On kere ceza sahasında buluştu hepsini hiç etti sağolsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt