#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G71nx9vWIAA571j.webp

Yorulduğunu biliyoruz reis sabret umarım yanına sağlam bir kanat alınır garry rodrigues tarzında.

Bu takımıa ilk 11 için bir ofansif orta saha birde sol kanat artı leminayla değişimli oynayacak defansif orta saha alınmazsa osimen gibi canavardan daha fazla katkı alamayız ve şampiyonluk gidebilir.İkinci yarı çok daha zor bir fikstür var.
Sadece yedek ve alternatif diye eldekilerden farkı olmayan adamları doldurmassınlar.Bin defa yaşadık bunları. ısrarla ne çapsız yönetim ne taraftar ne yyorumcular görmüyor.İnanılır gibi değil.

.

Yılın Sporcusu ödülü alan Victor Osimhen'in açıklamaları."Galatasaray ailemi asla unutamam. Bu ödül benim ve ailem için çok şey ifade ediyor. Bu ana kadar bana destek olan herkese minnettarım. Galatasaray için, dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim."

Oğlum bu adam geçen sene ne yapmış lan böyle? :asd: Bu sezonda 30+ bekliyoruz.

dads.webp

Linçlemeyin ama bire bir kalıyor son 2 maçtır rakip defansla ve en az 30-35 metre var kaleye
Birebirsin yaa ez geç atsana golü…
Düşündüğümüz kadar perfect değil!
Form düşüklüğüde var sanırım

Linçlemeyin ama bire bir kalıyor son 2 maçtır rakip defansla ve en az 30-35 metre var kaleye
Birebirsin yaa ez geç atsana golü…
Düşündüğümüz kadar perfect değil!
Form düşüklüğüde var sanırım
Boyle gorunuyor olsada farkli dusunuyorum.

Sane haric ustune adam ceken oyuncu ya da ekstra kosu ile alan yaratan oyuncu olmadiginda bu adama 2 ya da 3 kisi bakiyor.

Topsuz alanda devamli hareketli haliyle ve belki 1.5 2 kati cabuk yoruluyor.

Pek katki vermesede icardi ile osi sahadayken icardi alan yaratiyor osimhene, tabi bunun faturasi bos ortadaha ve 10.5 kisiye dusmek oluyor hocanin oyununda.

2 sezon once salla icardiye vardi
Simdi salla osimhene topu.

Okanball...

Son maç öyle bir preste yapmadı gerçi ama genel takım oyunu defektleri haricinde konuşuyorum arkasında sağında solunda kimse yok adam son adam yakalamışsın birebir 30 metre var kaleye bas geç ya karşı karşıya kal ama adamla yanyana çapraza gidip açını daraltıp boş şut atmanın manası yok, ya tam sakatlıgı geçmedi ya da mental olarak kötü etkilendi normalde ezip geçer bu işte bir iş var

İlk yarıdan hattrick yapabilirdi. Kaçırdığı goller yakışmadı kalitesine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt