#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu atan adamın ne mal olduğu belli. Bunlar ai ile çok kolay yapılıyor artık.

Ya şunlarada inanmayın be kardeşim sizde varya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Napoli'de oynarken attigi video bu sanirsam. Yine yalan, algi, montaj isleri pesindeler. Su nuri denen hesabi kapatamayan yonetim de ne bileyim!

Arkadaslar, herkes bunun hesabini X'e sikayet etsin. Yalan haber yapiyor diye SPAM secenegi olmasi lazim. Postu tiklayin, post uzerinden sikayet edin.

Son düzenleme:
bundan sonra ligde 1 mac bile kacıramaz

Bu adamı fazla onore etmiyoruz maalesef. Kıçını yırttığı maçlarda bile İcardi girip boş kaleye gol atınca taraftar daha fazla coşuyor. Tamam İcardi bizim canımız ciğerimiz ama şu anki hali bu kadar abartılmamalı. Dakikalarca İcardi için şarkı söylüyor taraftar, Osimhen'e gelince 10 saniye Ooooo Victor Osimhen. 75 milyon verdiğin, dünyanın takip ettiği bir adam varsa kadronda, en çok o sevilecek, en çok o şımartılacak. Benim görüşüm bu yönde.
Belki de o bizi yeterince onore etmiyor.

Onun yaptıkları ortada. Fakat biz son bir yıldır doğru dürüst top oynamayan, kilo vermekten aciz İcardi için sevgi seli yapıyoruz.

Yau bu sene 6 kere stada gittim. İcardi veya Osi'ye gösterilen sevgi arasında 1 gr fark bile yok. Osimhen'e muazzam bir ilgi ve sevgi var.

Aynı zamanda sanki Osimhen düşmanı gibi gözüküyorum ama tam tersi, herifi hayvan gibi seviyorum. Bizim ve ligimizin üstünde. Hayatımızda bu yaşta bi daha görebileceğimiz bir topçu da değil en az 10-20 sene boyunca. 100 yılda bir anca olabilecek bir transfer.

Ama şunun da unutulmaması gerekiyor, biz bu adamı alabilmek için hiçbir takımın altına girmeye cesaret edemeyeceği maddi yükün altına girdik. Bakın bu adamı sadece biz istemedik PL'den de vs talipleri vardı ve onlar bile sonunda bu maaş yükünün altına girmekten vazgeçti. 80 milyon euro bonservis + 20 milyon maaş ödüyoruz. Ve Osimhen bu sene başında kamp vs görmedi zaten sezona geç başladı, üstüne Afcon'a gitti, çoğu kritik lig maçı öncesi sakatlığından dolayı da tam performans oynayamadı.

Bu seviyedeki bir adamın ligi kırması gerekiyor. Gol krallığında 2. bile değil ayrıca şu an. Kendisi de onun için ne kadar fedakarlık yaptığımızın farkında olması lazım.

ŞL'de iyi oynadı eyvallah. Check.

Ama ligin geri kalanındaki 11 maçın net 9 tanesine imzasını atması, rakibin içinden geçmesi gerekiyor. Çünkü böyle oyuncular bu yüzden transfer edilir. Mükemmel bir topçu olabilirsin ama imzanı atamazsan maalesef o sezonu kötü geçirdin demektir. Ve Osimhen lig özelinde iyi bir sezon geçirmedi, kendi seviyesinin altında kaldı.

Son çeyrekte takımı taşımalı.

Onun yaptıkları ortada. Fakat biz son bir yıldır doğru dürüst top oynamayan, kilo vermekten aciz İcardi için sevgi seli yapıyoruz.
Daha ne yapalim beyfendi icin? Yilda €21M kazanan kac topcu var dunyada? Galatasaray'in eti ne butu ne ki cikip bir topcu icin €75M saydi bir senede odeme kosuluyla. Daha ne kadar "onore" edelim kendisini? Biz ne topcular gorduk, igne ustune igne yiyerek maclara cikan. Icardi'nin anasini bellediler sahada. Jiku ayisi yumruk atti, Ghezzal esegi ayagini kirmaya calisti. Osi boyle seylerle karsilasti mi simdiye kadar? Yani iki mac kostu diye ertesinde ben gelmiyorum deyince neyi onurlandiracaz?

Daha ne yapalim beyfendi icin? Yilda €21M kazanan kac topcu var dunyada? Galatasaray'in eti ne butu ne ki cikip bir topcu icin €75M saydi bir senede odeme kosuluyla. Daha ne kadar "onore" edelim kendisini? Biz ne topcular gorduk, igne ustune igne yiyerek maclara cikan. Icardi'nin anasini bellediler sahada. Jiku ayisi yumruk atti, Ghezzal esegi ayagini kirmaya calisti. Osi boyle seylerle karsilasti mi simdiye kadar? Yani iki mac kostu diye ertesinde ben gelmiyorum deyince neyi onurlandiracaz?
Bir ton sakatlama çabası oldu Osimhen’i, her türlü tekmeyi attılar. Geçen sene kiralıkken kendisini 1 dk sakınmadı. Sakatlanmadı diye Icardi üzerinden yermek falan çok yanlış.

Geçen sene Icardi en kritik dönemlerde gelip takıma destek olmazken kiralık Osimhen kendini yırtıyordu mu diyeyim ben de.

Juve maçını hatta neredeyse tüm ŞL maçlarını da sayesinde aldık.

Ligde az oynadı bu sezon evet ama görüldüğü kadarıyla sakat, Konya maçına da gitmeme kararının kendi kararı olduğunu düşünmüyorum.

Bir ton sakatlama çabası oldu Osimhen’i, her türlü tekmeyi attılar. Geçen sene kiralıkken kendisini 1 dk sakınmadı. Sakatlanmadı diye Icardi üzerinden yermek falan çok yanlış.

Geçen sene Icardi en kritik dönemlerde gelip takıma destek olmazken kiralık Osimhen kendini yırtıyordu mu diyeyim ben de.

Juve maçını hatta neredeyse tüm ŞL maçlarını da sayesinde aldık.

Ligde az oynadı bu sezon evet ama görüldüğü kadarıyla sakat, Konya maçına da gitmeme kararının kendi kararı olduğunu düşünmüyorum.
Oynasin diye veriyoruz o kadar parayi. Konya'ya niye gitmedigine dair herhangi bir aciklama da yapilmadigina gore - en azindan ben gormedim- keyfi bir meseleden otesi aklimiza gelmiyor. Yeterince onurlanmadigimiz kismi kesinlikle dogru degil.

Oynasin diye veriyoruz o kadar parayi. Konya'ya niye gitmedigine dair herhangi bir aciklama da yapilmadigina gore - en azindan ben gormedim- keyfi bir meseleden otesi aklimiza gelmiyor. Yeterince onurlanmadigimiz kismi kesinlikle dogru degil.
Keyfi olsa bugün idmana çıkardı. Neyse üstelemeyeceğim ama tamamen varsayımsal bir kendi gitmek istemedi iddiası var burada, doğru bir yaklaşım olarak görmüyorum hele Icardi bu forma için sakatlandı Osimhen sakatlanmadı falan nefretvari bir yaklaşım.

İcardi'ye de oynasın diye veriyoruz para ama beyefendi aylardır göbek ve bel çevresi yağını eritemedi. Üstelik bu durumu kabul edip çaba da sarfetmiyor. Ayriyetten Osimhen için resmi siteden ağrıları var dendi ya, nasıl açıklama yapılmadı? Ağrıları olan bir oyuncunun daha ciddi bir sakatlık yaşamasını mı istiyorsun?

Okan Buruk’un bütün oyun planı Osimhen’e bağlı

Osimhen’e yedek olarak Haaland alırsak o yokken de kazanabilir sn buruk

Keyfi olsa bugün idmana çıkardı. Neyse üstelemeyeceğim ama tamamen varsayımsal bir kendi gitmek istemedi iddiası var burada, doğru bir yaklaşım olarak görmüyorum hele Icardi bu forma için sakatlandı Osimhen sakatlanmadı falan nefretvari bir yaklaşım.
Kim olursa olsun Galatasaray topcularindan nefret etmedigimi bilmen gerekir. Ama birini olmadik bir seyden dolayi otekinden ustun gormek ne kadar dogru? Ya da kendisine hic bir katkimiz olmamis gibi davranilmasi hosuma gitmiyor.

Kim olursa olsun Galatasaray topcularindan nefret etmedigimi bilmen gerekir. Ama birini olmadik bir seyden dolayi otekinden ustun gormek ne kadar dogru? Ya da kendisine hic bir katkimiz olmamis gibi davranilmasi hosuma gitmiyor.
Ben bir üstünlükten bahsetmedim, Icardi bu forma için sakatlandı Osi naptı lafına laf ettim. Osi’nin keyfi maça çıkmadığı tek bir an görmedim ben bu zamana dek.

İkisini kıyaslarsak Osimhen kat be kat önde güncel durumda zaten ancak kıyaslanacak şartlarda değiller, Icardi’yi 26 yaşında almış olsaydık anca o zaman bir kıyas yapılabilirdi, o yönde bir yorumum da olmadı zaten.

İcardi'ye de oynasın diye veriyoruz para ama beyefendi aylardır göbek ve bel çevresi yağını eritemedi. Üstelik bu durumu kabul edip çaba da sarfetmiyor. Ayriyetten Osimhen için resmi siteden ağrıları var dendi ya, nasıl açıklama yapılmadı? Ağrıları olan bir oyuncunun daha ciddi bir sakatlık yaşamasını mı istiyorsun?

Evet, agrilari oldugu soylenmis ve ben gormemisim. O hatayi kabul ederim. Sakatlanmasini da istemem tabi ki.

Ama Osi'yi yeterince yalamiyoruz demek te bence yanlis. Icardi de bize yamuk yapti. Ben ona da tapmiyorum. Aklima ilk o geldi ornek verdim. Cezasini cekiyor. Sene sonu muhtemelen sozlesme uzatilmayacak zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt