#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanya
Beşiktaş
Başakşehir
Göztepe
Trabzon
Kocaeli
Fenerbahçe
Samsunspor

Kalan 11 maçın üstteki 8 maçında ilk 11 başlarsa ve sağ salim her birinde minimum 75-80 dk oynarsa büyük ihtimalle şampiyonuz.
Oynayamazsa büyük ihtimalle şampiyon değiliz.

An itibariyle kendisi ligde 16 maçta 9 gol 3 asist yapmış. Yani 12 gol katkısı mevcut. Lig bitiminde minimum 25 maçta 22-23 gol katkısı sağlamış olması lazım ki yine de kendi klasmanındaki bir oyuncu için ne kadar iyi bir istatistik tartışılır. Ama bizi şampiyonluğa taşımaya yeterli olabilir.

Geçen sezon 30 maç 26 gol 4 asist.
Adam koşmaktan atmaya fırsat bulamıyor. Okan ağzına sıçtı sağolsun

Sevinmemesi bence haklı. İlk yarıdan fişi çekecekken ne hallere düştük

Çok fazla tutamayacağız gibi duruyor hayırlısı diyelim inşallah uzun yıllar kalır

Osimhen müthiş oyuncu ama çok bağırıyor sağa sola. Bir çok oyuncuyu düşürüyor Yunus gözü kapalı atacağı pasları atamıyor bugün Sara Barış da atamadı hoca bu konuyu bi türlü çözemedi.
Röportajinda söyledi biraz önce. Sakin kalmasını söyledik şans bulacağını söyledik diyor

Bence bu maçtan sonra bizle gönül bağı koptu ben öyle hissediyorum. Takıma olan inancı falan aşırı zedelenmiş kendisine asla kızmıyorum başka takımda olsaydı gol asist sayıları iki katına çıkmıştı. Hele gordon gibi kazma topçudan clde daha az atmış olması tamamen takım arkadaşlarının beceriksizliğinden dolayı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi günde söylemezsek kötü günde başımıza iş açar. O yüzden iyi günde söyleyelim;

Sen takımın bel bağladığı adamsın 20 küsür maaşın var. Neye sinirlendiysen sinirlendin uzatmalarda gol atmışsın bir üst tura çıkaracaksın, kendini yırtman lazım hafta içi maaşını mı alamıyor Konya’ya da gitmedi diye bin tane tapan haber çıkmış, gol sevincinde negatif saçıyorsun etrafa. Takımı ateşleyecek adamsın.

Juve’ye gitmek isterim falan diye açıklama çekiyorsun takımın son 12 maçı.

Torreira’nın yaptığından farksız yaptığın.

Son haftalarda her maç rakiple takışıp hiç anlamsız yerlerde sarı kart görmeler falan. Bugün uzatmalarda ikinciyi de yiyebilirdi. Bayılıyorum futbolculuğuna ama bu triplerdeyse gideceğim kafasındaysa sene sonu geldiği bedele gitmesine razıyım.

İcardi gibi gamsız herif prime zamanında CL grup etabında son golu attı diye nasıl sevineceğini bilemedi. Şu haftalarda yapılacak işler değil bu işler.

Normal şartlarda her maç en az 3 kere rakip kaleciyle karşı karşıya bırakan ara pasi atmamız lazım. 3 aydır ben bir tane görmedim böyle bir pozisyon ve pas. Götünü yırtarak her maç gol arıyor. Bunu yapmak zorunda değil bu herif.

Adam gol attı sevinemedi çünkü rezil bir oyundu. Allah'ın yardımıyla 7 yemekten kurtulduk. 10 kişi kalmış takıma 5 xG yaptırdık.

Osimhen, Okan'ın Rams Park'taki müthiş taraftar baskısıyla işi götürmekte olduğunu bu maçta anladı. Adam ümidini kaybetti oynattığın toptan. Şu adam bu oyunla canavar gibi ekmeğini taştan çıkarmadıkça gol atamayacağını gördü.

Normal şartlarda her maç en az 3 kere rakip kaleciyle karşı karşıya bırakan ara pasi atmamız lazım. 3 aydır ben bir tane görmedim böyle bir pozisyon ve pas. Götünü yırtarak her maç gol arıyor. Bunu yapmak zorunda değil bu herif.
20M alıyorsa her maç takımın geri kalanına 10 tane takoz bile koysan zorunda. O paranın karşılığı bu.

Bence bu maçtan sonra bizle gönül bağı koptu ben öyle hissediyorum. Takıma olan inancı falan aşırı zedelenmiş kendisine asla kızmıyorum başka takımda olsaydı gol asist sayıları iki katına çıkmıştı. Hele gordon gibi kazma topçudan clde daha az atmış olması tamamen takım arkadaşlarının beceriksizliğinden dolayı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gole sevinmedi diye mi

20M alıyorsa her maç takımın geri kalanına 10 tane takoz bile koysan zorunda. O paranın karşılığı bu.
Yaw bırakın şu 20 m muhabbetini artık herif olmasa bok gelirdik buralara frankfurt maçından sonra nalları dikmistin. Sırtına aldı takımı ilerliyor hala 20 milyon nmubbabeti

Haaland Julian Alvarez fln getir şu katkıyı veremez yerine koyabileceğin kimse yok
20260226_024330.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt