Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.248
- 66.352
- 4.843
Sezon sonu bırakıp gider bu rezilleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az bile alıyor. Ben daha çok isterdimyorumlar komedi sanki adam asgari ücretle oynuyor
o zaman her macı tek almalıAz bile alıyor. Ben daha çok isterdim
Şu an ne izliyoruz zateno zaman her macı tek almalı
konya macında nerdeydiŞu an ne izliyoruz zaten
juveye gidecegi icin sevinmedi diyorlar
Kral sen bilerek mi yapıyorsun. Ben senin hiç icardi eleştirdigini de görmedim sahaya oluk oluk bırakıyor her maç. Harbiden celladınıza mi aşık oldunuz harbiden oldunuz aşıksınız sanırım. Şu adam bu sene yürek koyuyor ortaya her maç CL de buralara bu adam sayesinde geldik şaka mısınız abi?konya macında nerdeydi
renktaş icardiyede sallıyorum ama osimhende pozisyon almaları falan yanlışKral sen bilerek mi yapıyorsun. Ben senin hiç icardi eleştirdigini de görmedim sahaya oluk oluk bırakıyor her maç. Harbiden celladınıza mi aşık oldunuz harbiden oldunuz aşıksınız sanırım. Şu adam bu sene yürek koyuyor ortaya her maç CL de buralara bu adam sayesinde geldik şaka mısınız abi?
Adam nadir pozisyona sokuldugu için kuduruyor. Ben empati kuruyorum harbiden hırsından kendini yiyecek. O yüzden hep öne atlıyor. Doğru koşunca arkasına sırtına en olmadik yerlere pas atıyorlar çıldırıyor herif.renktaş icardiyede sallıyorum ama osimhende pozisyon almaları falan yanlış
mesela yunusa kızılıyor pas atamıyor diye osimhen koşuların yarısını yanlış yapıyor
bireysel olarak falan cok cabalıyor tek başına savaşıyor ona katılıyorum
tüm kontra ataklarda osimheni arıyor her topcu bence kafa birazda burdan karışıyorAdam nadir pozisyona sokuldugu için kuduruyor. Ben empati kuruyorum harbiden hırsından kendini yiyecek. O yüzden hep öne atlıyor. Doğru koşunca arkasına sırtına en olmadik yerlere pas atıyorlar çıldırıyor herif.