#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yorumlar komedi sanki adam asgari ücretle oynuyor

juveye gidecegi icin sevinmedi diyorlar
IMG_0566.webp

konya macında nerdeydi
Kral sen bilerek mi yapıyorsun. Ben senin hiç icardi eleştirdigini de görmedim sahaya oluk oluk bırakıyor her maç. Harbiden celladınıza mi aşık oldunuz harbiden oldunuz aşıksınız sanırım. Şu adam bu sene yürek koyuyor ortaya her maç CL de buralara bu adam sayesinde geldik şaka mısınız abi?

Kral sen bilerek mi yapıyorsun. Ben senin hiç icardi eleştirdigini de görmedim sahaya oluk oluk bırakıyor her maç. Harbiden celladınıza mi aşık oldunuz harbiden oldunuz aşıksınız sanırım. Şu adam bu sene yürek koyuyor ortaya her maç CL de buralara bu adam sayesinde geldik şaka mısınız abi?
renktaş icardiyede sallıyorum ama osimhende pozisyon almaları falan yanlış

mesela yunusa kızılıyor pas atamıyor diye osimhen koşuların yarısını yanlış yapıyor

bireysel olarak falan cok cabalıyor tek başına savaşıyor ona katılıyorum

renktaş icardiyede sallıyorum ama osimhende pozisyon almaları falan yanlış

mesela yunusa kızılıyor pas atamıyor diye osimhen koşuların yarısını yanlış yapıyor

bireysel olarak falan cok cabalıyor tek başına savaşıyor ona katılıyorum
Adam nadir pozisyona sokuldugu için kuduruyor. Ben empati kuruyorum harbiden hırsından kendini yiyecek. O yüzden hep öne atlıyor. Doğru koşunca arkasına sırtına en olmadik yerlere pas atıyorlar çıldırıyor herif.

Adam nadir pozisyona sokuldugu için kuduruyor. Ben empati kuruyorum harbiden hırsından kendini yiyecek. O yüzden hep öne atlıyor. Doğru koşunca arkasına sırtına en olmadik yerlere pas atıyorlar çıldırıyor herif.
tüm kontra ataklarda osimheni arıyor her topcu bence kafa birazda burdan karışıyor

atmasa fırca yiyecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt