#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osinin, juve aşkı nereden geliyor bu arada?
juve değil italya ve spaletti'yi seviyor. juve de şl tarihinin en büyük 5 takımından biri bu arada, son 5 senede boka bağlamaları sıkıntı değil, ondan önceki 5 senede 2 final oynamıştı herifler. galatasaray'ı yeniden yükselmek için kullanmasında da sıkıntı yok, 1.5 senedir yaptığı gibi topunu oynasın sene sonu 150 milyon getiren varsa bir daha görüşmek üzere güzelce öpüşüp vedalaşırız.

£400k haftalik maas verip alirlar
Cok bi para degil ki Osimhen icin
Osimhen de kabul eder o maasi
Bizde o parayi net aliyor, brut veren olabilir o da City, PSG, Real ayarinda takim.

Net £400k haftalik kimse vermez Avrupa'dan. Osimhen o zaman yari yariya maas indirime gitmesi gerekir.

Isyan ediyor diye adama laf ediyorsunuz da ben kendimi Osimhen'in yerine koyuyorum sahada tokat manyağı yapacağım kaç tane topçu bulurdum dün.

Bonus olarak da Okan'ı kovalardım.

Takimla ilgili söyledikleri dogru da juveye bu kadar yanlamasi beni rahatsiz etti acikcasi

Dün agir rezildik ve her türlü elestiriyi hakediyoruz hepimiz hemfikiriz ama juveyi bu kadar yüceltmeye de gerek yok

Ilk macta adamlara 5 atip rencide eden biziz, üstelik biz bunlari en iyi zamanlarinda bile tokatlayip belalisi olduk heriflerin

mactan önce de juvede kim oynamak istemez demesi falan hos olmadi bence

Bizde o parayi net aliyor, brut veren olabilir o da City, PSG, Real ayarinda takim.

Net £400k haftalik kimse vermez Avrupa'dan. Osimhen o zaman yari yariya maas indirime gitmesi gerekir.
Verse verse PSG verir o parayi ama enrique nin de pek tarzı değil osi teknik kalite olarak vasattan bile hoşlanmiyor adam o yuzden kaleciyi yedi şuan pişmandır belkide ama sevmiyor yani.

HCEbKmTWUAA8f7r

Bodo ile Ajax maçlarını doğrudan aldı. Liverpool maçınada çok ciddi etki etti haliyle gruptan çıkmamıza vesile oldu.
İlk Juve maçı 3 golde parmağı var o olmasa gol çıkarmamız çok zordu dün yine en kritik golü atıp son 16'ya taşıdı.
4 kere yanılmıyorsam MOM oldu ve piyasada kendini ciddi manada gösterdi.
Sözün kısası yatırımımız ilk yılında başarılı oldu bu şu açıdan çok önemliydi bir daha böyle fırsat doğması halinde korkmadan cesurca hamle yapabiliriz.

bu sene büyük bir takımdan(real-barca-psg) bizden aldığının yarısı bile teklif gelirse gider bence. artık yaşı da geliyor

bu sene büyük bir takımdan(real-barca-psg) bizden aldığının yarısı bile teklif gelirse gider bence. artık yaşı da geliyor
1 senede yaşlandı mı bu şimdi?

O şekilde düşünceye sahip olsaydı zaten bu yaz o dediğin takımlara gidebilirdi ama gitmedi işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt