#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adamın daha ne yapması gerek anlamadım bide eleştiriliyor.

para alıyorsa herkes alıyor icardi 10 alıyor sane 15 alıyor ama verdikleri katkı ortada

çıkıp ben oynamıyorum dese ne hoca kalır ne başkan o yüzden saygı duyun oynadıgı oyuna

para alıyorsa herkes alıyor icardi 10 alıyor sane 15 alıyor ama verdikleri katkı ortada

çıkıp ben oynamıyorum dese ne hoca kalır ne başkan o yüzden saygı duyun oynadıgı oyuna

Kim eleştiriyor Osimhen'i? Kimsenin eleştirdiği falan yok

dün geceden beri okuyoruz topculara kızıyormuşta el kol yapıyormuşta

kardeşim adam pas istiyor atamıyorsun ne yapacak adam hırslı gol atmak istiyor

Her şeyin bir ölçüsü var ve Osimhen bu ölçüyü bazen kaçırıyor. Sen eğer doğru karar verebilmek istiyorsan dışardan bi göz olarak, karar mekanizman oyuncunun kalite seviyesine göre değişmemeli.

Bu ölçüyü kaçırması yarın öbürsü gün çok ters teperse o zaman ne yapacaksın?

Afcon'da da bu ölçüsüzlüğü yüzünden Lookman ile de devre arasında baya hardcore kavga ettiler. Ama hadi orada barıştılar. Peki ya burada bunu sağlayamazsan?

Sen TD olarak veya yönetici olarak bunları düşünmek zo run da sın. Bir şey olmaz diyerek geçiştiremezsin.

Her şeyin bir ölçüsü var ve Osimhen bu ölçüyü bazen kaçırıyor. Sen eğer doğru karar verebilmek istiyorsan dışardan bi göz olarak, karar mekanizman oyuncunun kalite seviyesine göre değişmemeli.

Bu ölçüyü kaçırması yarın öbürsü gün çok ters teperse o zaman ne yapacaksın?

Afcon'da da bu ölçüsüzlüğü yüzünden Lookman ile de devre arasında baya hardcore kavga ettiler. Ama hadi orada barıştılar. Peki ya burada bunu sağlayamazsan?
tamam kardeş sen icardiyi savun hadi

Evet katılıyorum. O yüzden burada bi denge unsuru sağlanmalı. Çünkü gözle görülür şekilde Osi fırçaladıktan sonra Barış ve Yunus topu Osi'ye atıcam diye saçmalıyor. O nedenle burada bir geçiş süreci sağlanmalı, hem Osi daha yumuşak tepki vermeli hem Barış ve Yunus'a mental koçluk yaparak onların da böyle edilgen kalmamayı öğretmelisin. 1-2 ay sonra böyle bir sorun kalmaz ortada.
Osi az bile yapiyor derim :d

13 gol ile Galatasaray’ın Avrupa kupalarındaki en golcü yabancısı oldu

Bitik takımlarla dolu Tr liginde gol atmaya benzemez Avrupa’da gol atmak

Tebrik ediyorum yeğenim
Biraz şanslı olsa biraz dikkatli olsa toplam 20 golü rahat bulurdu. Kaçırdıkları ve kaçanlar aklıma gelince üzülmemek elde değil.

Ekli dosyayı görüntüle 316768Ekli dosyayı görüntüle 316769

Gücünün yettiğine falan değil yeni bir tartışma konusu çıkartmayın yok yere. Bu pozu İlkay'ın verdiği pas sonrası aldım. İlkay'a olan saygısı ve hayranlığı belli.

Sane kontrol edemiyor, köşe bayrağından dönen topta biraz sonra golü atıyor. İlla kendisine gelmeyen toplarda değil, yakalanan fırsatların bu kadar kolayca heba edilmesine de patlıyor. Evet bazen rahatsız edici bir görüntü oluşuyor takım arkadaşlarına karşı.

Son 16ya götüren golü atsın isterse tüm takımı dayaklasın umrumda değil. Her maç en az 3 tane pozisyon oluyor iyi koşu yapıp pas alamadığı. Ben olsam bende tüm takıma söverdim kimse kusura bakmasın.

Dün gece benle taş taş mı geçtin gecenin 3ünde.

Sezon biter osi gider

Kalacagini sanmiyorum

Sezon biter osi gider

Kalacagini sanmiyorum

kim alabilir ki heis osi'yi
bonservisini verebilecek 2 3 kulüp var max
onlar da ücretini veremezler

real madrid alsa mbappe'den fazla mı ödeme yapacaklar?

anca saudi verir bu paraları ama oraya da gitmez

kim alabilir ki heis osi'yi
bonservisini verebilecek 2 3 kulüp var max
onlar da ücretini veremezler

real madrid alsa mbappe'den fazla mı ödeme yapacaklar?

anca saudi verir bu paraları ama oraya da gitmez
Mutlaka oynamak istedi bir takip isterse kendini bence maasindan indirim yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt