#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FLAŞ Osimhen'in kolunda parçalı kırık var. Normal şartlarda 1,5 ay sürecek deniyor. Ödemin geçmesi bekleniyor, Pazartesi netleşecek. Trabzonspor maçında oynaması zor gözüküyor. Kocaelispor da kolay değil.(Burhan Can Terzi)

bundan korkuyordum

Fb maçına yetişir bir şekilde diye düşünüyorum. Öncesinde Ts, Göztepe (muhtemelen), Gençlerbirliği deplasmanları ve iç sahada Kocaeli maçı var. Baya sıkıntılı fikstür.

FLAŞ Osimhen'in kolunda parçalı kırık var. Normal şartlarda 1,5 ay sürecek deniyor. Ödemin geçmesi bekleniyor, Pazartesi netleşecek. Trabzonspor maçında oynaması zor gözüküyor. Kocaelispor da kolay değil.(Burhan Can Terzi)

bundan korkuyordum
Bu nasıl hesaplama. 1.5 ay diyor sonra Ts zor, Kocaeli kolay değil yazıyor. 1.5 ay ise Fb maçına bile zor.

5 cümle kurmuş başı felaket, sonu buna şükür ile bitiyor.

1 ay bile olmasa febe macinda oynayamaz. Yani söylenenlere göre febe macini kacirir malesef

Sakatlığın bile duyumunu yapıyor klup açıklar geçer bunun sana göre bana göresi mi var, oyuncu oynamak ister vs birşeyi önden söyleyince ne oluyor anlamıyorum? Alayınınız 5 para etmez gazetecisiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fenerbahçe maçına tam randımanlı şekilde yetişsin gerisini idare ederiz. Trabzon ve Göztepe deplasmanlarında en az bir beraberlik kredisi var, Bu fikstürde Kocaeli ve Gençler'i yenersek sorun kalmaz. Ama bence Osimhen Fener maçından önce dönecektir yani fiziksel kapasitesi yüksek ve iyileşme süreci sıradan bir futbolcudan daha hızlı olur.

Osi muhtemelen aşırı moralsizdir şu an. Bi de instagramdan gerizekalı gerizekalı yorumlar yazıldı. Neyse.

Adamlar bir macta clden elediler ligide kaybettirecekler bize ne diyeyim ya

Fenerli hesaplar bizim formalı profil fotoları koyup adama küfürler ediyorlar. Biliyorlar bu takımın herşeyi olduğunu.

bence dinlenmesi olumlu
bir iki mac kacirirsa da yapacak bi sey yok kredimiz var
ondan sonra yine dumeni devralip kupalari aldirir icim rahat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt