#45 Victor Osimhen

Kendisinden özür dilerim taktik peşinde sandım ama gitmiyorsa ben yanılmışım demekki bizi kullanmamış kariyerini düşünüyor bu saatten sonra nereye istiyorsa gidebilir şuana kadar gördüğüm tek Afrikalı karakter sahibi oyuncu kendisi.Umarim büyük bir takıma gider yada bize gelir

Sosyal medya agzina geleni soyleyebildigin bir yer halinde yonetildigi icin, fake hesaplar+gerizekalilar yuzunden linç mantigi gercekten ulke zihniyetinin en buyuk problemi.

Adam devrede gitmemis, yari yolda birakmamis seni (icardi sakat ve de moratanin yetmedigi denklemde). Tum nijeryayi sezon boyunca gs formasiyla donatmis. Kupani kaldirmis etmis. Bugun on eleme muhabbetleri yoksa , direkt fisktur eylulde mac diyorsak bu adam sayesinde.

4 5 gun boyunca tup tava ile gonderildiler doye dalga yapanlar, bugun irkcilik ve ithamlar ile esi benzeri cok olmayan futbolcuya ne kadar rezalet ortamimiz oldugunu gosteriyoruz.

Siz olsaniz ne dersiniz? Her sey iyiyken kralsin , hoslarina gitmeyen surecte linç yiyorsun, boyle mi hatirlanalim..

Akli kalmasindansa, adamin kararini cok kolaylastiriyorlar bezelye kadar beyni olmayanlar. Gitsenbile 3 4 sene sonrasini dusunemeyen sadece ekrandan hayatini yasayan ozürlü bir kesim var toplumumuzda

Bu forumda da cok var bunlardan. Yazik vallahi yazik.

maliyeti çok geliyordu da adama iftira attığım için artık çok istiyorum gelmesini
gardi ve kavukçu beye bunu diyorum artık

Bu forumda da cok var bunlardan. Yazik vallahi yazik.
Forum onemli degil, burasinin bir efekti yok.burasi eglence goy goy bir noktada hepimiz icin sinirlar asilmadigi surece.

Ama mantalite ve dusunce yapisi acisindan dedigin dogru.

Dezavantaj olan gozle gorulur olan yerdekiler...buchiye neler neler dendi yani.bunlarin hepsinin bir sonucu olacaktir. Umarim osi ozelinde olmaz ama genel anlamda olacak.

Vecino olayindan beri sosyal medya bir halti etkiledigini zannediyor.

heis özür dilerken bile ırkçılık yapıyon
bari buharlaş da ne yüzsüz adammış demesinler
ne alaka yav yapmadımki ırkçılık falan.Afrikalı oyuncular için olanı diyorsan harbi karaktersiz oluyor çoğu ya arabistana falan gidenlerin çoğu da afrikalılar zaten parayı seviyor adamlar ben napayım ama victor kariyer dedi istisna adammış.Drogba'dan belli zaten afrikalıların karakteri

ne alaka yav yapmadımki ırkçılık falan.Afrikalı oyuncular için olanı diyorsan harbi karaktersiz oluyor çoğu ya arabistana falan gidenlerin çoğu da afrikalılar zaten parayı seviyor adamlar ben napayım ama victor kariyer dedi istisna adammış.Drogba'dan belli zaten afrikalıların karakteri
Kral seni severim çok uzatma 'şuana kadar gördüğüm tek Afrikalı karakter sahibi oyuncu kendisi' demişsin bu düpedüz ırkçılıktır

Bu duygu fırtınasında gaza gelmek çok normal yoksa

Karakterine laf ettiğin Drogba ülkesindeki iç savaşı bitirdi.

İsmimden memnun değilim senin ismin çok hoşuma gitti hep böyle bir rumuzum olsun istemişimdir hesapları değişmek ister misiniz Taey-yar Bey?
Bana niye yaziyon, idareye yaz. Benim icin makbuldur. Lakin, forumda gayler bana takmis durumda, umarim sen onlardan degilsindir.

Kral seni severim çok uzatma 'şuana kadar gördüğüm tek Afrikalı karakter sahibi oyuncu kendisi' demişsin bu düpedüz ırkçılıktır

doğrudur üstad hümanist bir insan değilim zaten genelleme olmuş biraz ama futbol için benim gördüğüm kadarıyla öyledir kendisi futbol dışı çok afrikalı arkadaşım da var onlar için öyle bir genelleme yapmam ama futbol hakkında bu şekilde düşünüyorum doğru veya yanlış.Mesela araplar hakkında futbol içi dışı daha keskin düşünürüm yani belki dediğim gibi genelleme yanlış olabilir ama şahsi fikrim bu.
Bu arabistan denilen saçma ligin oluşmasının en büyük sebebi Cristiano ve afrikalı oyuncular o yüzden biraz sitem olarak da görebilirsin pek de takılmamak lazım zaten karakter olarak zayıf bulduğumu söyledim bu fakir bölgelerden gelmelerinden dolayı da olabilir yıllarca sömüren insanlar yüzünden bu şekilde davranış olmuştur vs falan sosyolojiye girer zaten üstüne tartışmaya pek gerek yok uzun bir durum

Bana niye yaziyon, idareye yaz. Benim icin makbuldur. Lakin, forumda gayler bana takmis durumda, umarim sen onlardan degilsindir.
Forumda gay nüfusu fazla olduğu için geçen sene itibariyle gay üye alımı durduruldu bu konu ciddi bir mesele ancak kimseyi ifşa etmek istemem sen de bu hususta dikkatli olursan sevinirim. @Emrah Yıldırım takas için mutabakat oluştu isimlerimizi değiştirir misin?

Yalniz harbi kalirsa, anormal bir senaryo ve hikaye olacak.

Hala inanamiyorum o paraya hayir diyebildigine. Helal olsun valla

Karaktersiz demekde mi ırkçılık oluyor yav 😳

Mesajları okumadım bu arada başka bişi varsa

avrupa'ya gitmeyi istemek en büyük hakkı, bizle bi sezon daha cl'de oynamak da makul bi seçenek kendisi için

Karaktersiz demekde mi ırkçılık oluyor yav 😳

Mesajları okumadım bu arada başka bişi varsa
Bütün Afrikalılar, biri hariç, karaktersizdir demek ırkçılık oluyor tabii
Üç beş ergenin tweet'îyle mi küsecek ya.
Maalesef sayı daha fazlaydı

Buchi falan başına gelenleri direk aktarmıştır

Coconutlar, hesap ödeyinler vs.

Zaten Buchi'yi o kadar kızdırdılar diye adam olun Osimhen olmasa üçüncüydünüz twiti attı herif. Neyse bakalım nolcak

Geri
Üst Alt