#45 Victor Osimhen

çeşmeyi kapat
boşa akmasın :d

8908e63e-ceac-48e1-b968-ed3a4b55b8d5.webp

Yunus Temmuz başı yol sonunda elde çiçek bekler
Sensiz geçen her gün için kapıma çelenk gönder
Kahır bu adamı yere devirdi, kulaklarım sağır
Hoş sesinle bana bağır, hafiflesin yüküm ağır

Bizde devam etmesini çok isterim ama bu kararı bir an önce vermeli. Bir an önce vermeli ki bizimkiler de ona göre planlama yapıp transfer sürecini yönetmeli. Osimhen'in olduğu senaryo farklı, olmadığı senaryo farklı olacaktır. Gerçi başımızda yönetim de yok ki giderler saçma sapan adamlara milyonları saçarlar. Neyse ya Eylül'e kadar Osimhen'i bekleyelim biz yine, düşündüm de daha hayırlı olur gibi.

Sane işi tamamen kendisine yazar. Osimhenin ikna edilme durumu olmasa yönetim hayatta sane işinin üstüne düşmezdi ve sane bugün fb’ye imza atmış olurdu

Ben osimhenin netleşme durumuna kadar sane klasında bir transfer daha yapmalarını bekliyorum

Bu kadar iyi bir oyuncunun aptallık edeceğini hiç sanmıyorum

Galatasaray’dan ayrılanlar genelde mutlu olmaz..

Süper oyuncusun ama biz de iyiyiz.

Kalmalı ve kalacaktır diye umuyorum

dermanısın her derdin, yok mu başka yolu?
biraz daha gül bari, son bi' çarem olur.
uyanmak zor sensiz, gelde rüyalara sor…
kendime zor geldim, elini kalbine koy.

GXdVXLmWcAA_TQn

Bu kadar iyi bir oyuncunun aptallık edeceğini hiç sanmıyorum

Galatasaray’dan ayrılanlar genelde mutlu olmaz..

Süper oyuncusun ama biz de iyiyiz.

Kalmalı ve kalacaktır diye umuyorum
Degerli GSCnin Tokmakmeisteri,

Ayni dusuncedeyim.

Kisisel olarak baktigimda ben olsam sunu derim, Galatasarayda ortam iyi, hayat 5 yildizli, burada kalirsam istersem gene transfer olabilirim. Derdim.

Adi gecen bazi takimlara giderse kolay degil tekrar transfer olmasi. Hic degil hatta

Degerli GSCnin Tokmakmeisteri,

Ayni dusuncedeyim.

Kisisel olarak baktigimda ben olsam sunu derim, Galatasarayda ortam iyi, hayat 5 yildizli, burada kalirsam istersem gene transfer olabilirim. Derdim.

Adi gecen bazi takimlara giderse kolay degil tekrar transfer olmasi. Hic degil hatta
Ben şimdi gideyim Galatasaray beni her zaman isteyecek zaten de der.

Ben şimdi gideyim Galatasaray beni her zaman isteyecek zaten de der.
Der tabii ama atiyorum tamamen, EPL ye gitti diyelim hangi takimsa.

Ordan biz alamayiz ama o zaman. Su an buyuk bir istisnadayiz, napoli para kazanmak zorunda, osinin istedigi kulube OK demek durumundalar biraz.

Yeni imza atacagi yerde o kadar kolay degil. Bizden gitmesi kolay olur ama ilerisi adina mesela.

Ben oyle bakiyorum

Osimhen ve kaleci işi hayırlısiyla olumlu şekilde sonuclansa rahatlayacam o zaman mevcut kadro şampiyonluk için rahatlıkla kazanacak durumda olur.Avrupa için 2 net transfer de yapılırsa hedefler çok farklı olur.

Neyi bekliyoruz yahu?
Herkes bir dakikalığına klimanın altındaki sandalyeye oturup bir düşünebilir mi ?
Paşamız neyin kararını vermek istiyor. Galatasaray'ı çok seviyorsa neden her kulüple yatıp kalkıyor.
Ben senelerce platonik aşkların esiri olmuş biri olarak daha fazla umut bağlamak istemiyorum. Sana saat 18:00 mesai bitimine kadar süre olmuyorsa da güle güle demek lazım.​

Neyi bekliyoruz yahu?
Herkes bir dakikalığına klimanın altındaki sandalyeye oturup bir düşünebilir mi ?
Paşamız neyin kararını vermek istiyor. Galatasaray'ı çok seviyorsa neden her kulüple yatıp kalkıyor.
Ben senelerce platonik aşkların esiri olmuş biri olarak daha fazla umut bağlamak istemiyorum. Sana saat 18:00 mesai bitimine kadar süre olmuyorsa da güle güle demek lazım.​
Belki de tamam geliyorum dedi bizimkiler napoli ile anlaşmaya çalışıyor ?

Osimhen, Selamun aleyküm nasılsın kardeş?

Napoli'ye resmi olarak geri dondu ve serbest kalma bedeli 1-15 Temmuz tarihi arasi 75 milyon euro.

Geri
Üst Alt