- 22 Ağustos 2010
- 29.791
- 31.656
- 2.638
çeşmeyi kapatÇeşmedeyim
boşa akmasın :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çeşmeyi kapatÇeşmedeyim
Degerli GSCnin Tokmakmeisteri,Bu kadar iyi bir oyuncunun aptallık edeceğini hiç sanmıyorum
Galatasaray’dan ayrılanlar genelde mutlu olmaz..
Süper oyuncusun ama biz de iyiyiz.
Kalmalı ve kalacaktır diye umuyorum
Ben şimdi gideyim Galatasaray beni her zaman isteyecek zaten de der.Degerli GSCnin Tokmakmeisteri,
Ayni dusuncedeyim.
Kisisel olarak baktigimda ben olsam sunu derim, Galatasarayda ortam iyi, hayat 5 yildizli, burada kalirsam istersem gene transfer olabilirim. Derdim.
Adi gecen bazi takimlara giderse kolay degil tekrar transfer olmasi. Hic degil hatta
Der tabii ama atiyorum tamamen, EPL ye gitti diyelim hangi takimsa.Ben şimdi gideyim Galatasaray beni her zaman isteyecek zaten de der.
Belki de tamam geliyorum dedi bizimkiler napoli ile anlaşmaya çalışıyor ?Neyi bekliyoruz yahu?
Herkes bir dakikalığına klimanın altındaki sandalyeye oturup bir düşünebilir mi ?
Paşamız neyin kararını vermek istiyor. Galatasaray'ı çok seviyorsa neden her kulüple yatıp kalkıyor.
Ben senelerce platonik aşkların esiri olmuş biri olarak daha fazla umut bağlamak istemiyorum. Sana saat 18:00 mesai bitimine kadar süre olmuyorsa da güle güle demek lazım.
Ulan bu adam gidecekse bile gitmeden tüm Nijerya yı Galatasaraylı yapıp öyle gidecek. Dağıttığı formaları da sanırım kendi cebinden ödeyip alıyor… herhalde 300 500 forma alıp gitti Nijerya ya