46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Bırak yav allasen , penguen neymiş, kuş desen değil, tavuk desen değil, ne idüğü belirsiz bir hayvanat :D Bir de üstüne üstlük siyah beyaz :D

Nev'i şahsına münhasır, karakterli bir yaratıktır penguen. Öyle evcilleştirilemez, her düzene giremez.

Kedi dediğin her yola gider. Bir bakmışsın trafoda bir bakmışsın facebookda ergen bir kızın vine'ında.

Bırak yav allasen , penguen neymiş, kuş desen değil, tavuk desen değil, ne idüğü belirsiz bir hayvanat :D Bir de üstüne üstlük siyah beyaz :D

Farklı seslere, renklere tahammül edemeyen, herkes kedi olsun, trafolar bizimle dolsun diye yanıp tutuşan, ayrımcı ve ırkçı lobi yine iş başında :D

Tuncay Tum şarkımı gönderdim ,
tablonun solunda yada yüksek ihtimal sağ tarafının üstünde yer alacağımı düşünüyorum .

Tanısaydın arkadaş deyip lüzumsuz uzatmayayım fena bir kısır döngü oluşacak ahahaha
Aynen uzatma bence de :D Lakin senin rakı sofrana lezzet katacak iki adet muazzam Tanju Okan şarkısı biliyorum onu söyleyeyim :D Onlarla katılsaydım büyük bir ihtimalle 12 puanı yapıştırmıştın :asd22:

Farklı seslere, renklere tahammül edemeyen, herkes kedi olsun, trafolar bizimle dolsun diye yanıp tutuşan, ayrımcı ve ırkçı lobi yine iş başında :D
Aynen ya hiç sorma :D Arda ağabey'in laf soktuğu canlı da penguen ha yanlış anlama olmasın :D Belki de dünya üzerinde yürüyen en güzel en mucizevi canlıların başında gelir :D

Aynen ya hiç sorma :D Arda ağabey'in laf soktuğu canlı da penguen ha yanlış anlama olmasın :D Belki de dünya üzerinde yürüyen en güzel en mucizevi canlıların başında gelir :D

Yürümek de denmez onların yaptıklarına, öyle paytak paytak hiç estetik değil :D

images

Güzel şarkimi gönderdim. Lobimize hayirli olsun. Ben gider iyi geceler.

Yer varsa yaz bi zahmet.

I am the one who knocks!

Yer varsa hala katilayim ben de.

Geri
Üst Alt