46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Şarkı seçme çalışmalarına başladım, daha önce birinci olan şarkıları analiz ediyorum, hiç tutarlı değil. Millet neye göre puan veriyor çözemedim.

Şarkı seçme çalışmalarına başladım, daha önce birinci olan şarkıları analiz ediyorum, hiç tutarlı değil. Millet neye göre puan veriyor çözemedim.

Az bilinen sarkilara cok puan veriyorum, bilmedigim sarkilari dinlemek icin katiliyorum diyip en populer gruplarin en bilenen sarkilarini birinci secen bir kitleyle karsi karsiyayiz.

@Tuncay Tum playlist bu gece hazır olur mu? Kaç kişi göndermiş şarkı? Kafamızda bi sürü deli sorular var.

Bu yarışmada 1.lik gibi bir iddiam yok sol tarafta olsam yeter.

Önümüzdeki yarışmada kedi, porsuk veya penguen lobilerinden birine katılırsam puan talebim de ona göre olacaktır. Bilginize.

:asd22:

BAL PORSUKLARI

Ozan Tokgöz
Ayberk Çetin
Gökhan Sancak
Yiğit Can Kaplan
Berkan Yavuz
Erman Türker
Serdar Alp Poyraz
Murat Kayanda
Emrah Yıldırım
Vasfi Vural
Uğur Yılmaz
Ben

KEDİ LOBİSİ

B. Arda Aycan
Ahmet Kolkoparan
Mehmet Arslaner
M.Safa Eker
Uğur İz
Tolga Aybakan
Tuna Köse
Tuncay Tum
Barış Savaş
Ali Ozer
10953274_10153300405036840_4620906447716426794_n.jpg

Bu arada şunu da belirteyim. Şu yarışma Bariş Savaş kardeşime yapılmış bir operasyondur. Baktılar saf, temiz, Anadolu'nun gül yüzlü insanı, şike nedir bilmeyen biri şampiyon oldu. Adam şampiyonluk turları atamadan hemencik adeta "bu kadar yeter" diyerek adamın şampiyonluğuna gölge düşürülmüştür. Yarışma Güvenlik Teşkilatı olarak bu konunun takipçisiyiz. Gerekirse Barış kardeşimizin onuru zedelenmesin diye özel şampiyonluk turları düzenleyeceğiz!

BAL PORSUKLARI

Ozan Tokgöz
Ayberk Çetin
Gökhan Sancak
Yiğit Can Kaplan
Berkan Yavuz
Erman Türker
Serdar Alp Poyraz
Murat Kayanda
Emrah Yıldırım
Vasfi Vural
Uğur Yılmaz