46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Playlistte bildiğim şarkı sayısı 10'u geçmez ilk bakışta.

ki bu güzel bir durum dinleyelim bakalım neler çıkacak :)

Benim şarkım tam bu saatlerde dinlenilecek şarkı gecenin asiliği ve asaletiyle hoş bir uyum yakalayacağına inanıp sizlere güveniyorum:D

Şu anki agresif ruh halim ''sert'' müziğe yatkın olduğundan normalde yüksek vereceğim şarkılara puan bile vermeyecem. Soft müzik yollayanlardan peşinen özür diliyorum :D

Şu anki agresif ruh halim ''sert'' müziğe yatkın olduğundan normalde yüksek vereceğim şarkılara puan bile vermeyecem. Soft müzik yollayanlardan peşinen özür diliyorum :D
Ağabey saat geç olmadı mı sence istersen biraz uyu dinlen filan:D

Adaletli olursa üst sıraları zorlarim hep böle diom ama hep sondan 2. Veya 3. :(

O yazıyı bir havalarda yazdım ama zaten topu topu 3 tane ''sert'' şarkı varmış, el mecbur verecem yine :D
Aynen ağabey neyse ki rakip çok değil en azından yalnız hiç Rammstein yarışmamış sert diyince aklıma geldi çok enteresan yani:D

Yanlış anlamadıysam Ozan ağabey tam anlamıyla "ateş" eden bir parça seçmiş.

10 yıldır forumdayım ilk kez Eurovision konusuna girip ne olduğunu ne ise yaradigini okudum.

beyler ayip olmus ikidir hep pazertesi bir yarisma bitinci ikinciyi baslatiyorsunuz, bari ertesi gün kayitlara baslayin da bizim gibi sabahin köründe ise kalkmasi gereken insanlar da firsat bulsun katilmaya :)

Ben Bob Marley le katıldıgimda bütün forum asagilamisti çok klasik diye şimdi one love i birinci yaparlar :D

Az bılındık şarkılar var guzel bır şey. Kazanacağız umarım bu sefer. Cok ozel ve guzel bı eser ile girdim.

Bir sanat eserinin daha mundar edilmesine şahit olacağız bu akşam

Puanları gönderdim. Öncelikle şunu belirteyim ki, gönderdiğim puanlamadan son derece rahatsızım.

Az bılındık şarkılar var guzel bır şey. Kazanacağız umarım bu sefer. Cok ozel ve guzel bı eser ile girdim.

Öncelikle günaydın 5 şarkım patladı benim kendi playlist' imden. Demem o ki az bilindik şarkılar da var ama çok bilindik şarkıların sayısı da az değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt