- 30 Nisan 2012
- 13.004
- 898
- 1.428
Soft şarkılara (ölü müziği) ve bana puan vemek zorunda mı kaldın Aslan hayırdır?![]()
Hayır tam tersi. Özellikle senin şarkını tespit ettim ve puan vermedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soft şarkılara (ölü müziği) ve bana puan vemek zorunda mı kaldın Aslan hayırdır?![]()
Öncelikle günaydın5 şarkım patladı benim kendi playlist' imden. Demem o ki az bilindik şarkılar da var ama çok bilindik şarkıların sayısı da az değil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayır tam tersi. Özellikle senin şarkını tespit ettim ve puan vermedim.
Patlayan şarkılardan biri kesin benim şarkı.Olağanüstü bir müzik, olağanüstü bir şarkı. Efsane efsane. O kadar aşığım ki kendi şarkıma. Playlistteki diğer şarkıları dinlemedim bile.
Edit: Son yaptığım şakaydı. Gömmeyin hemen.

Sanmam ama öyleyse de kesin o sanatçı/grubu yanlış girilmiş şarkı senindir
Sanmam ama öyleyse de kesin o sanatçı/grubu yanlış girilmiş şarkı senindir
Lan yeter artık ya, garezin mi var bana oğlum.
Sonra niye Alpay kazanamıyor.
Şampiyon olman içime sinmiyor. Zamanında çok kişinin canını yaktın. Hak yedin, şikeye bulaştın. O yüzden sana yok puan muan. Haa gelgelelim şarkın da zaten berbat.![]()
Benim şarkı çok belli ve güzel değil mi abi?![]()
Daha dinlemeye başlamadım Alpay, dikkatimi çekenlere baktım sadece
Şarap açıp dinle abi yine. Öyle daha güzel gider. Ben de yeni başladım.![]()
Listeye şöyle baktım da az bilindik bir şarkının kazanma ihtimali çok düşük bence, hiç heves etme 
Daha dinlemeye başlamadım Alpay, dikkatimi çekenlere baktım sadece
Ahmet KOLKOPARAN ,Beyler şarkıları sonuna kadar dinliyorsunuz değil mi? Yoksa Ahmet abi gibi "aman canım bunu ne dinleyecem" tarzı mı takılıyorsunuz?![]()
@Tuncay Tum puanlamamı yaptım ,
Fena bir liste değil ama bu sefer belkide ilk kez 12 puanım tarzım olana değil sabah yorgunluğumu üzerimden alan keyfimi yerine getiren parçaya gitti
@Ahmet KOLKOPARAN ,
Abi Aslan sana ,
adam sendeci , bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı , anti-demokratik , otokratik ve daha bir sürü bilimum ağır ithamları içeren birşey demiş
, cevabını alalımley:
Alpay ve Arda abiden daha bugüne kadar puan aldığımı hatırlamıyorum. Özellikle Alpay'dan. Bu şarkıyı da dinleyip beğenmezse zaten şike yaptığı ve hangi şarkının kimin olduğunu önceden bildiği iddialarına (ki forumda medyası tarafından sıkça dillendirilir bu iddia) inanacağım.