46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Moderatörlere kurban ol sen, forumun bütün pis işlerini onlar yapıyorlar, lobimizin emekçilerine laf ettirmem :D

Emekçilere laf eden mi var :D Sizinkiler emeklerinin karşılığını alamıyorlar işte :D Siz birbirinizi tırmıklıyorsunuz, biz bal kovanlarını paylaşıyoruz :D

Son düzenleme:
B. Arda Aycan Ağabey lobindeki kaç moderatörü şampiyon yapabildiniz açıklar mısınız lütfen? :D Emekçiler demekle olmuyor bu işler :oley:

@B. Arda Aycan Ağabey lobindeki kaç moderatörü şampiyon yapabildiniz açıklar mısınız lütfen? :D Emekçiler demekle olmuyor bu işler :oley:

Tuna' yı en kısa sürede yapacağız, Tuncay garibim yarışma düzenlemekten şampiyon olamıyor ki :D Bir gün de Sn. SMod' umuz düzenlese de Tuncay yarışsa. Adam modluk yapmış, smodluk yapmış, daha düzenlediği tek yarışma yok, ayıptır ben bile düzenledim :D

Tuna' yı en kısa sürede yapacağız, Tuncay garibim yarışma düzenlemekten şampiyon olamıyor ki :D Bir gün de Sn. Mod' umuz düzenlese de Tuncay yarışsa. Adam modluk yapmış, smodluk yapmış, daha düzenlediği tek yarışma yok, ayıptır ben bile düzenledim :D

İsterseniz jürili sisteme geçelim :D :D Gerekirse katılmayız da yarışmalara :D

İsterseniz jürili sisteme geçelim :D :D Gerekirse katılmayız da yarışmalara :D

Kazanmasalar da olur, ben onlar için de kazanırım, bizim sloganımız "Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için". Feda olsun tüm şampiyonluklarım kedilere. :catsmiley:

Tuna' yı en kısa sürede yapacağız, Tuncay garibim yarışma düzenlemekten şampiyon olamıyor ki :D Bir gün de Sn. SMod' umuz düzenlese de Tuncay yarışsa. Adam modluk yapmış, smodluk yapmış, daha düzenlediği tek yarışma yok, ayıptır ben bile düzenledim :D
Bunları bahane olarak kabul etmiyoruz ağabey :D Beyhude edebiyat yapmışsınız tesüf ederiz :D :D

Kazanmasalar da olur, ben onlar için de kazanırım, bizim sloganımız "Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için". Feda olsun tüm şampiyonluklarım kedilere. :catsmiley:

Ağabey sıkıntı orada zaten :D Bir tek sen kazanıyorsun sizin lobide bizde hamdolsun 7 tane şampiyon var :D

Ağabey sıkıntı orada zaten :D Bir tek sen kazanıyorsun sizin lobide bizde hamdolsun 7 tane şampiyon var :D

Pardon?

Tolga' yı, Uğur' u, Ali' yi, Mami' yi, Barış' ı şampiyondan saymamak size hiç yakışmadı. Kınıyorum. :H

CASkJ-AWQAAaB2e.jpg:large

:oley:

Geri
Üst Alt