- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Arsenal tek farklı kazanır o maçı. 1-2 veya 0-1 gibi.
Madrid maçı uzatmada Atletico alır diye düşünüyorum.
Aynısının tıpkısını oynadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arsenal tek farklı kazanır o maçı. 1-2 veya 0-1 gibi.
Madrid maçı uzatmada Atletico alır diye düşünüyorum.
12 puan ver desek yok! Kupon yap tutsun desek o da yok! Gel beraber rakı-balık muhabbetinin dibine vuralım desen o hiç yok! Ne olacak bizim bu halimiz Ozan Bey söyleyin lütfen ahahahahYaparım da, tutar mı bilemem![]()
Moderatörlere kurban ol sen, forumun bütün pis işlerini onlar yapıyorlar, lobimizin emekçilerine laf ettirmem![]()
12 puan ver desek yok! Kupon yap tutsun desek o da yok! Gel beraber rakı-balık muhabbetinin dibine vuralım desen o hiç yok! Ne olacak bizim bu halimiz Ozan Bey söyleyin lütfen ahahahah![]()
![]()
@B. Arda Aycan Ağabey lobindeki kaç moderatörü şampiyon yapabildiniz açıklar mısınız lütfen?Emekçiler demekle olmuyor bu işler
ley:
Ne zaman açıklanacak acaba?
@Ozan Tokgöz abi o şarkıya gerekli puanı verdin değil mi?
Toprak değil mi erkeni geçi? Aldırma sen doldur be meyhaneciGönüller bir olsun yeter Erman beyFakat kör olanlar görmez bu halimizi
https://www.youtube.com/watch?v=R09UPc8tGk4
Tuna' yı en kısa sürede yapacağız, Tuncay garibim yarışma düzenlemekten şampiyon olamıyor kiBir gün de Sn. Mod' umuz düzenlese de Tuncay yarışsa. Adam modluk yapmış, smodluk yapmış, daha düzenlediği tek yarışma yok, ayıptır ben bile düzenledim
![]()
İsterseniz jürili sisteme geçelim![]()
Gerekirse katılmayız da yarışmalara
![]()
Bunları bahane olarak kabul etmiyoruz ağabeyTuna' yı en kısa sürede yapacağız, Tuncay garibim yarışma düzenlemekten şampiyon olamıyor kiBir gün de Sn. SMod' umuz düzenlese de Tuncay yarışsa. Adam modluk yapmış, smodluk yapmış, daha düzenlediği tek yarışma yok, ayıptır ben bile düzenledim
![]()
Kazanmasalar da olur, ben onlar için de kazanırım, bizim sloganımız "Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için". Feda olsun tüm şampiyonluklarım kedilere. :catsmiley:
Bunları bahane olarak kabul etmiyoruz ağabeyBeyhude edebiyat yapmışsınız tesüf ederiz
![]()
![]()

Müzikten anladığımız kadar edebiyattan da anlarız Erman Bey, örnek alın, siz kazanırsınız![]()
Ağabey sıkıntı orada zatenBir tek sen kazanıyorsun sizin lobide bizde hamdolsun 7 tane şampiyon var
![]()
Öğlenki çöp beyanından sonra şimdi ''Ayşe Kulin'' ''Orhan Pamuk'' falan diyeceksin diye korkmuyor değilim ağabey![]()
Tuna' yı en kısa sürede yapacağız, Tuncay garibim yarışma düzenlemekten şampiyon olamıyor kiBir gün de Sn. SMod' umuz düzenlese de Tuncay yarışsa. Adam modluk yapmış, smodluk yapmış, daha düzenlediği tek yarışma yok, ayıptır ben bile düzenledim
![]()
Ne zaman şöyle türk halk müzigi yarişmasi yapariz acaba
https://www.youtube.com/watch?v=JzBmgCq14js
Bülbül Bülbül. Bir şarki ancak böyle güzel okunur.![]()