46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
47.yarışmaya Bal Porsuğu lobisinin yeni üyesi olarak katılacağım, yapan olursa bekleriz. :)
Bu yarışmada sunucu olduğum için tarafsız olmam lazımdı.

Üst üste 3 gün yarışma yapılır mı ? Bence yapılır. Hadi :)

İlk 4 de üç bpl üyesi güzel sonuç

-Tapatalk-

Yarışmayı hakederek kazanan Ali Ozer 'i tebrik ediyorum, kürsüye çıkma başarısı gösteren Ozan Tokgöz ve Can Büyük 'ü de tebrik ediyorum. Yapımda emeği geçen Tuncay Tum ve Cenk Yelkenci 'ye de emeğinize sağlık diyorum.

An itibariyle kedi lobisi ile tüm ilişiğimi kesmiş bulunuyorum, Ali Ozer ' e de lobiyi bırakma çağrısı yapıyorum; kedi lobisi üyesi, kedi lobisine rağmen şampiyon oluyorsa eğer; burada bir sıkıntı var demektir.

Bu arada bu Ali Ozer in 2. şampiyonluğu olduğu için adını Hall of Fame' e yazdırdı. Bu yüzden de tebrik ediyoruz kendisini.

varsa ayakta kaliyim yoksa yatiyim beyler yarin erkenden kalkmam lazim. ekmek parasi

Can BÜYÜK ; Yedekte beklettiğim ama bir türlü katılmak nasip olmayan şarkım dı :red:

ewr.jpg

Tebrikler beyler. Açıkcası sonuncu olmam umrumda değil. Dün söyledim zaten sonuncu olsam da farketmez, en sevdiyim şarkılardan biriyle katıldım. Robert Plant gibi efsaneye reva gördüğünüz bu durum için de teşekkürler.

Yarışmayı hakederek kazanan @Ali Ozer 'i tebrik ediyorum, kürsüye çıkma başarısı gösteren @Ozan Tokgöz ve @Can Büyük 'ü de tebrik ediyorum. Yapımda emeği geçen @Tuncay Tum ve @Cenk Yelkenci 'ye de emeğinize sağlık diyorum.

An itibariyle kedi lobisi ile tüm ilişiğimi kesmiş bulunuyorum, @Ali Ozer ' e de lobiyi bırakma çağrısı yapıyorum; kedi lobisi üyesi, kedi lobisine rağmen şampiyon oluyorsa eğer; burada bir sıkıntı var demektir.

Kararını gözden geçirmeni öneriyorum, kedi lobisini son terkedenin hali ortada :D

Yarışmayı hakederek kazanan @Ali Ozer 'i tebrik ediyorum, kürsüye çıkma başarısı gösteren @Ozan Tokgöz ve @Can Büyük 'ü de tebrik ediyorum. Yapımda emeği geçen @Tuncay Tum ve @Cenk Yelkenci 'ye de emeğinize sağlık diyorum.

An itibariyle kedi lobisi ile tüm ilişiğimi kesmiş bulunuyorum, @Ali Ozer ' e de lobiyi bırakma çağrısı yapıyorum; kedi lobisi üyesi, kedi lobisine rağmen şampiyon oluyorsa eğer; burada bir sıkıntı var demektir.

O nerden çıktı şinci :38573:

Abi gel Penguen lobisine. Bak hakkını verdik Outsider'ın :)

Kedi lobisi paramparça :oley:

Tebrikler beyler. Açıkcası sonuncu olmam umrumda değil. Dün söyledim zaten sonuncu olsam da farketmez, en sevdiyim şarkılardan biriyle katıldım. Robert Plant gibi efsaneye reva gördüğünüz bu durum için de teşekkürler.

Aslan hala kedi lobisi mi? Hala mı? Mehmet abi sen ve ben yıkarız bu düzeni :)

Tebrikler Ali Ozer, Ozan Tokgöz ve Can Büyük :)
Emeğinize sağlık Cenk Yelkenci ve Tuncay Tum :hat:

Kararını gözden geçirmeni öneriyorum, kedi lobisini son terkedenin hali ortada :D

Ağabey dediğimiz, üstat dediğimiz insanlar tarafından kürsü dışı bırakılmak çok ağır geldi abi... Gözümü açtım, diğer güzide üyelerin gözünü açana kadar uykular haram bana :D

Ozan Tokgöz kısmet seninmiş ,
efsane gruplardan birkaç parça vardı ama hepsi yasaklılar listesindeydi , sonra 3 grubun ayrı ayrı sekmesini açtım linklerini kopyalamak için birisi Black Sabbath War Pigs idi diğer ikiside efsane grupların fazla bilinmeyen ama benim çok sevdiğim şarkılarıydı ,
son saniyede bu gruplar üst üste fazla kullanıldı puan veren çıkmaz diye ileriki yarışmalara ertelediydim tabi sayende biri patladı :D ,
bende no easy way out ile katıldım açıkcası biraz sallapati oldu :38573:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt