- 27 Aralık 2008
- 21.943
- 1.427
- 493
47.yarışmaya Bal Porsuğu lobisinin yeni üyesi olarak katılacağım, yapan olursa bekleriz. 
Bu yarışmada sunucu olduğum için tarafsız olmam lazımdı.

Bu yarışmada sunucu olduğum için tarafsız olmam lazımdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Cenk Yelkenci'nin eline sağlık ben müsait olmadığımdan o açıkladı sonuçları. @Ali Ozer tebrikler
-Tapatalk-
Yarışmayı hakederek kazanan @Ali Ozer 'i tebrik ediyorum, kürsüye çıkma başarısı gösteren @Ozan Tokgöz ve @Can Büyük 'ü de tebrik ediyorum. Yapımda emeği geçen @Tuncay Tum ve @Cenk Yelkenci 'ye de emeğinize sağlık diyorum.
An itibariyle kedi lobisi ile tüm ilişiğimi kesmiş bulunuyorum, @Ali Ozer ' e de lobiyi bırakma çağrısı yapıyorum; kedi lobisi üyesi, kedi lobisine rağmen şampiyon oluyorsa eğer; burada bir sıkıntı var demektir.
Diger basliga yazdim arada kaynamasin. Bundan sonra bu sarkiyi duyunca kedi lobisini hatirla.![]()
Şarkın neydi hocam
-Tapatalk-
Yarışmayı hakederek kazanan @Ali Ozer 'i tebrik ediyorum, kürsüye çıkma başarısı gösteren @Ozan Tokgöz ve @Can Büyük 'ü de tebrik ediyorum. Yapımda emeği geçen @Tuncay Tum ve @Cenk Yelkenci 'ye de emeğinize sağlık diyorum.
An itibariyle kedi lobisi ile tüm ilişiğimi kesmiş bulunuyorum, @Ali Ozer ' e de lobiyi bırakma çağrısı yapıyorum; kedi lobisi üyesi, kedi lobisine rağmen şampiyon oluyorsa eğer; burada bir sıkıntı var demektir.
Tebrikler beyler. Açıkcası sonuncu olmam umrumda değil. Dün söyledim zaten sonuncu olsam da farketmez, en sevdiyim şarkılardan biriyle katıldım. Robert Plant gibi efsaneye reva gördüğünüz bu durum için de teşekkürler.
Kararını gözden geçirmeni öneriyorum, kedi lobisini son terkedenin hali ortada![]()