46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
47.yarışmaya Bal Porsuğu lobisinin yeni üyesi olarak katılacağım, yapan olursa bekleriz. :)
Bu yarışmada sunucu olduğum için tarafsız olmam lazımdı.
Belki şampiyonluğu mırnav lobisine kaptırmış olabiliriz lakin babalar gibi bir yarışmacı kazandık :D Lobimize hoşgeldin Cenk Yelkenci kardeşim :) Hayılara vesile olmasını temenni ediyoruz. BPL Galiptir bu yolda mağlup :asd22: Tabi ki kedi lobisinden haklı olarak istifasını veren Mehmet Arslaner kardeşimizi de lobimize bekleriz :D Kapımız kendisine her daim açıktır :D

Belki şampiyonluğu mırnav lobisine kaptırmış olabiliriz lakin babalar gibi bir yarışmacı kazandık :D Lobimize hoşgeldin @Cenk Yelkenci kardeşim :) Hayılara vesile olmasını temenni ediyoruz. BPL Galiptir bu yolda mağlup :asd22: Tabi ki kedi lobisinden haklı olarak istifasını veren @Mehmet Arslaner kardeşimizi de lobimize bekleriz :D Kapımız kendisine her daim açıktır :D

Teşekkür ederim. Bombalayacağız inşallah...

numbers47.png

114654-magic-marker-icon-alphanumeric-question-mark3.png

1814627235_000445_answer_1_xlarge.jpeg

Bu arada biz şampiyon oluruz kedi lobisi karışır, kürsü işgali yaparız kedi lobisi karışır, biz şampiyonluğu kaybederiz onlar şampiyon olur ama kedi lobisi yine karışır :D Nasıl iş anlamadım :D :D

2 admini de BPL'ye kaptırdık ya la :D

Bu arada biz şampiyon oluruz kedi lobisi karışır, kürsü işgali yaparız kedi lobisi karışır, biz şampiyonluğu kaybederiz onlar şampiyon olur ama kedi lobisi yine karışır :D Nasıl iş anlamadım :D :D

Çok haklısın kardeşim, şu an çok kırgınım :D :D

Ömer Tuğrul Yılmazer Ömercim gel ikimizde BPL'ye geçelim, bu iki lobi arasında kalmayalım derim... Hele hele Aslan'la aynı lobide olmak çok tehlikeli bir şey adamın sağı solu belli olmuyor :D

@Ömer Tuğrul Yılmazer Ömercim gel ikimizde BPL'ye geçelim, bu iki lobi arasında kalmayalım derim... Hele hele Aslan'la aynı lobide olmak çok tehlikeli bir şey adamın sağı solu belli olmuyor :D

Abi sen geçersen geç de bana BPL deme. BPL'nin 'Earl'ü abimizden daha bugüna kadar toplasan 3 puan alamayan biri olarak, çok uzağım oraya. Kediler daha çok puan veriyor düşün yani.

Aslan'ın üzerine çok gidiyorlar ama adam müzik üstadı. Sadece yanlış tarafta duruyor.

Ağabey dediğimiz, üstat dediğimiz insanlar tarafından kürsü dışı bırakılmak çok ağır geldi abi... Gözümü açtım, diğer güzide üyelerin gözünü açana kadar uykular haram bana :D

Bu yaklaşımın beni ziyadesiyle üzdü, kırdı. Oysa ki biz seninle ne operasyonlar yaptık, ne trafolara girdik. 2 yarışmadır her türlü engele rağmen kupayı lobimize getirdik. Şampiyonluğumuzu kutlamak, şampiyon kedimizle mutlu olmak varken böyle kişisel meseleleri gündeme getirmen beni yaraladı. Bu kırgınlık ile Kedi Lobisi Eş Başkanlığı' na devam etmem mümkün değil. Biz hiç bir zaman koltuk, kürsü peşinde olmadık. Tek amacımız kedi lobisinin bayrağını dalgalandırmak oldu. An itibari ile Eş Başkanlık görevimden çekildiğimi tüm GSC Ahalisine duyurmak isterim. Bir diğer eş başkan Ahmet KOLKOPARAN dan kendisinin başkanlığında lobiyi seçime götürmesini rica ederim. Adaylar kendisine başvurularını yapsınlar. Ben kendim aday değilim, kimseyi de işaret etmiyorum. Kedi Lobisi' nin sıradan bir neferi olarak lobime hizmet etmeye devam edeceğim.

Saygılarımla :hat:

Bpl bölünmez bır bugündür tum unsurları ile.buradan başta kovun olmak üzere herkesi tebrik ederim.Sarkık ve sıralamak ıcın ise sok olduğumu da belırtırım yıne de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt