Şöyle bir göz attım; @
Cenk Yelkenci çok güzel bir yarışma yürütmüş. Emeklerine sağlık kardeşim. Mehmet'in şarkısının kürsü dışı kalmasına cidden şaşırdım. Ben kesin kürsü göreceğini düşünüyordum. Kazanan şarkı sürpriz oldu benim için. Zira cidden çok daha iyileri vardı. Benim şarkım belirli bir kesime hitap ediyor zaten. İkinci olması bile başarıdır. Ama herhangi bir yerde ''Black Sabbath'' ''Muse''a kaybetmiş deseler ''Hadi oradan ot mu çektiniz la siz.'' derdim. Demek ki, trafolara sağlam girmiş adamlar

Şaka bir yana genel anlamda bakarsak cidden olmaması gereken yerde olan şarkılar var. Benim de haksızlık yaptığım şarkılar var ama benim tarzım az çok belli. Lakin Uğur'un aldığı oylarda komik geldi bana cidden

Keza Ermanınki de. Arda ağabey'in yine nal toplamış olmasını ve çöp şarkı karşısında ezilmiş olmasını da manidar buluyorum
@Ali Özer ve @
Can BÜYÜK tebrik ederim sizi.
Asıl mevzuya gelirsek, kardeşimiz, canımız @
Cenk Yelkenci yuvasına geldi, hoş geldi. Çok değerli bir İstanbul beyefendisi @
Mehmet Arslaner özüne döndü. İyi etti. O da hoş geldi.
Kediler sürekli her şeyi dert eden nankör yaratıklar. Bunu gören gözler görüyor. Porsuklar ise asla birlik ve beraberliklerini bozmadılar. Tüm kafa gidik porsuklara iyi ki varsınız diyor ve gözlerinizden öpüyorum.