46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceliğim sıralamadan ziyade şarkıyı benim seviyor olmam.

Her yarışma şarkı listesini açıp bakar, bulunmam gereken sırayı kendince belirlerim. Sonradan üzülmemek adına ise indirgenmiş bir hedef koyarım kendime.

Bugün o indirgenmiş hedefin de altına düştüm. 11. olmak koydu açıkçası.

İşine gelmeyince TETİKÇİ, gelince İSTANBUL BEYEFENDİSİ ....

Hıh...

Vaybe kedi lobisi 3.Reich gibi dağıldı yok oldu !
Yalnız çift kutuplu forum düzeninde kedi lobisinin dağılması sonrasında BPL'de sorgulanabilir hale gelmiştir .

Tarihin sonu tezi doğru çıktı desene :D Fukuyama bunu kastetmiş olabilir bence :)

Önceliğim sıralamadan ziyade şarkıyı benim seviyor olmam.

Her yarışma şarkı listesini açıp bakar, bulunmam gereken sırayı kendince belirlerim. Sonradan üzülmemek adına ise indirgenmiş bir hedef koyarım kendime.

Bugün o indirgenmiş hedefin de altına düştüm. 11. olmak koydu açıkçası.

Seninde mi lobin ihanet etti. Penguen lobisinde ihanet olmaz :)

Hadi sen de el at o zaman. Ben @Aslan Türkoğlu 'nu öneriyorum. Ve destekliyorum. ( Ya adam her yarışmada min 10 puanı çaktı.Daha ne olsun. Senin gibi sıfır çektirmedi bana :asd22: )

Adayların hepsine eşit uzaklıktayım ağabey, görelim adayları, bir oyumuz var, lobimize en iyi şekilde hizmet edeceğine inandığımız arkadaşa veririz. :)

Başlığı sektir et ,
2. foto Atmaca gemi savar füzesi radar tarayıcısı , duvarda ise anlaşılabildiği kadarıyla Atmaca ile milli Hava-Hava füzesi radar arayıcı başlığı yazıyor ,
Aynen, gördüm gördüm, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

Hayırdır inşallah yarışma kazanmadı mı bunlar :D Bu nasıl lobi yahu :D
Hiç sorma Arda ağabey'de o yüzden eş başkanlıktan istifa etti zaten :D Keza Ahmet ağabey'de aynı şekilde :asd22: Dur ben manüpilasyona başlayayım; BPL'siz KL olmaz, KL'siz BPL olmaz... :crushed:

Adayların hepsine eşit uzaklıktayım ağabey, görelim adayları, bir oyumuz var, lobimize en iyi şekilde hizmet edeceğine inandığımız arkadaşa veririz. :)

Ağabey daha yeni güven oyu almadın mı sen ? Yapma etme. O kadar emek verdiniz, Aslan'a mı bırakacaksınız gül gibi lobiyi ?

Puan verenleri tespit etmem zor olmadı
Zaten 3-5 kişi puan vermiş.
Ayıptır ayıp. Konuşursam ve gerçekleri anlatırsam bu yarışma sallanır.

Şöyle bir göz attım; @Cenk Yelkenci çok güzel bir yarışma yürütmüş. Emeklerine sağlık kardeşim. Mehmet'in şarkısının kürsü dışı kalmasına cidden şaşırdım. Ben kesin kürsü göreceğini düşünüyordum. Kazanan şarkı sürpriz oldu benim için. Zira cidden çok daha iyileri vardı. Benim şarkım belirli bir kesime hitap ediyor zaten. İkinci olması bile başarıdır. Ama herhangi bir yerde ''Black Sabbath'' ''Muse''a kaybetmiş deseler ''Hadi oradan ot mu çektiniz la siz.'' derdim. Demek ki, trafolara sağlam girmiş adamlar :D Şaka bir yana genel anlamda bakarsak cidden olmaması gereken yerde olan şarkılar var. Benim de haksızlık yaptığım şarkılar var ama benim tarzım az çok belli. Lakin Uğur'un aldığı oylarda komik geldi bana cidden :D Keza Ermanınki de. Arda ağabey'in yine nal toplamış olmasını ve çöp şarkı karşısında ezilmiş olmasını da manidar buluyorum :D

@Ali Özer ve @Can BÜYÜK tebrik ederim sizi.

Asıl mevzuya gelirsek, kardeşimiz, canımız @Cenk Yelkenci yuvasına geldi, hoş geldi. Çok değerli bir İstanbul beyefendisi @Mehmet Arslaner özüne döndü. İyi etti. O da hoş geldi.

Kediler sürekli her şeyi dert eden nankör yaratıklar. Bunu gören gözler görüyor. Porsuklar ise asla birlik ve beraberliklerini bozmadılar. Tüm kafa gidik porsuklara iyi ki varsınız diyor ve gözlerinizden öpüyorum.

Ozan bey sizde küfür mü ediyorsunuz, övüyor musunuz belli değil. Çok karmaşık duygular yaşattı mesajınız.

Hiç sorma Arda ağabey'de o yüzden eş başkanlıktan istifa etti zaten :D Keza Ahmet ağabey'de aynı şekilde :asd22: Dur ben manüpilasyona başlayayım; BPL'siz KL olmaz, KL'siz BPL olmaz... :crushed:

Öyle tabi güçsüz ''Kedi Lobisi''ni ne yapalım biz :D Arda ağabeyin olmadığı ''Kedi Lobisi'' bildiğin ''Mart Kedisi'' kıvamına döner.

Puan verenleri tespit etmem zor olmadı
Zaten 3-5 kişi puan vermiş.
Ayıptır ayıp. Konuşursam ve gerçekleri anlatırsam bu yarışma sallanır.

Gördün değil mi puanları? Şimdi lobi kararını gözden geçirmeni tavsiye ediyorum. Bir o lobi bir bu lobi alıyor. Aralarında rekabet var gibi görünse de perde arkasından iş yürütüyor bu düzen lobileri. Direnmeyecek miyiz?

Seninde mi lobin ihanet etti. Penguen lobisinde ihanet olmaz :)

Yok bu sefer sağolsunlar az çok bir şey aldık kendilerinden. O puanlar da gelmese hepten çökmüştüm zaten. :)

Lakin verilen uzun vadeli vaatler bir türlü yerine gelmemekte. Sabırla sıranın kendime gelmesini bekliyorum. Buna rağmen şu an diğer tekliflere kapalıyım. Son bir umut birkaç yarışma daha götüreceğim. Eğer olmazsa görüşmelere bağlayabiliriz.

Artık ben de atbaşı oynamak istiyorum. Bakalım önümüzdeki yarışmalarda lobimden bu yolda bir adım görebilecek miyim?

Sen ne dersin ağabey? B. Arda Aycan :D

Öyle tabi güçsüz ''Kedi Lobisi''ni ne yapalım biz :D Arda ağabeyin olmadığı ''Kedi Lobisi'' bildiğin ''Mart Kedisi'' kıvamına döner.
Mart kedisini bilmem de şu an aziz'in şikebahçe'si gibiler :D Şampiyon olsan da skandal olmasan da ahahahha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt