- 27 Ocak 2010
- 132.461
- 97.619
- 5.488
2 admini de BPL'ye kaptırdık ya la![]()
Senden sürekli iyi puan alan bir porsuk olarak, kedi lobisindeki durumunu büyük bir üzüntü ile takip ettiğimi belirtmek isterim Tolga ;(.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 admini de BPL'ye kaptırdık ya la![]()
AhahahahhahSenin bu aralar dengen şaştı herhalde. Sağ kolumun düşman lobide işi yok.
-Tapatalk-
Alkol aldık mı?Bpl bölünmez bır bugündür tum unsurları ile.buradan başta kovun olmak üzere herkesi tebrik ederim.Sarkık ve sıralamak ıcın ise sok olduğumu da belırtırım yıne de.
Senden sürekli iyi puan alan bir porsuk olarak, kedi lobisindeki durumunu büyük bir üzüntü ile takip ettiğimi belirtmek isterim Tolga ;(.
Senin bu aralar dengen şaştı herhalde. Sağ kolumun düşman lobide işi yok.
-Tapatalk-
Aslan Türkoğlu Stratejik hata yapıp bir hafta öncesinden gitmişsin seçime kardeşBu yaklaşımın beni ziyadesiyle üzdü, kırdı. Oysa ki biz seninle ne operasyonlar yaptık, ne trafolara girdik. 2 yarışmadır her türlü engele rağmen kupayı lobimize getirdik. Şampiyonluğumuzu kutlamak, şampiyon kedimizle mutlu olmak varken böyle kişisel meseleleri gündeme getirmen beni yaraladı. Bu kırgınlık ile Kedi Lobisi Eş Başkanlığı' na devam etmem mümkün değil. Biz hiç bir zaman koltuk, kürsü peşinde olmadık. Tek amacımız kedi lobisinin bayrağını dalgalandırmak oldu. An itibari ile Eş Başkanlık görevimden çekildiğimi tüm GSC Ahalisine duyurmak isterim. Bir diğer eş başkan @Ahmet KOLKOPARAN dan kendisinin başkanlığında lobiyi seçime götürmesini rica ederim. Adaylar kendisine başvurularını yapsınlar. Ben kendim aday değilim, kimseyi de işaret etmiyorum. Kedi Lobisi' nin sıradan bir neferi olarak lobime hizmet etmeye devam edeceğim.
Saygılarımla![]()
@Mehmet Arslaner strateji uzmanının geçte olsa doğruları görmüş olması sevindirici , bu arada dün ATMACA tarayıcılarını gördün mü ?
Bu yaklaşımın beni ziyadesiyle üzdü, kırdı. Oysa ki biz seninle ne operasyonlar yaptık, ne trafolara girdik. 2 yarışmadır her türlü engele rağmen kupayı lobimize getirdik. Şampiyonluğumuzu kutlamak, şampiyon kedimizle mutlu olmak varken böyle kişisel meseleleri gündeme getirmen beni yaraladı. Bu kırgınlık ile Kedi Lobisi Eş Başkanlığı' na devam etmem mümkün değil. Biz hiç bir zaman koltuk, kürsü peşinde olmadık. Tek amacımız kedi lobisinin bayrağını dalgalandırmak oldu. An itibari ile Eş Başkanlık görevimden çekildiğimi tüm GSC Ahalisine duyurmak isterim. Bir diğer eş başkan @Ahmet KOLKOPARAN dan kendisinin başkanlığında lobiyi seçime götürmesini rica ederim. Adaylar kendisine başvurularını yapsınlar. Ben kendim aday değilim, kimseyi de işaret etmiyorum. Kedi Lobisi' nin sıradan bir neferi olarak lobime hizmet etmeye devam edeceğim.
Saygılarımla![]()
Yok ASELSAN REHİS Tesisindeydi devlet erkanımız !Dün haber bile okumadım dolayısıyla bilmiyorum. Test mi yaptılar dün ?
Ben de eş başkanlıktan çekiliyorum. Bizde kedi öyle hayatımızda sadece resimlerden gördüğümüz bir sevda değil başkalarının ki gibi,
Bizde ölene kadar devam edecek bir sevdadır. O yüzden ben kedi sevdasından istifa etmiyorum. Başkanlıktan istifa ediyorum.
Buyurun lobiniz sizin olsun. Bizler başkaları gibi fitne fesat yapmadık.
Bizler başkaları gibi birilerini bağlamaya çalışmadık.
Bundan mücadelemiz bağımsız sürecektir.
Ama bilinsin ki bunun adı yine kedi sevdası olacaktır.
Bir partiye bağlı olmak gibi bir emelimiz olmadı. Bizleri yanlız bırakmayan tüm dostlarımızı saygıyla selamlıyoruz.
Arkamızdan türlü dümenler çevirenleri de ;
![]()
Isimden dolayı daha yeni girebiliyorum foruma dereceye Giren abilerimi kardeslerimi tebrik ediyorum puan tablosunu gormedigim için bilmiyorum
Acaba biriniz puan tablosunu atabilir mi listedeki yerimi görmek istiyorum?![]()
Yok ASELSAN REHİS Tesisindeydi devlet erkanımız !
Cumhurbaşkanlığı sitesinde var fotolar .
Bu yaklaşımın beni ziyadesiyle üzdü, kırdı. Oysa ki biz seninle ne operasyonlar yaptık, ne trafolara girdik. 2 yarışmadır her türlü engele rağmen kupayı lobimize getirdik. Şampiyonluğumuzu kutlamak, şampiyon kedimizle mutlu olmak varken böyle kişisel meseleleri gündeme getirmen beni yaraladı. Bu kırgınlık ile Kedi Lobisi Eş Başkanlığı' na devam etmem mümkün değil. Biz hiç bir zaman koltuk, kürsü peşinde olmadık. Tek amacımız kedi lobisinin bayrağını dalgalandırmak oldu. An itibari ile Eş Başkanlık görevimden çekildiğimi tüm GSC Ahalisine duyurmak isterim. Bir diğer eş başkan @Ahmet KOLKOPARAN dan kendisinin başkanlığında lobiyi seçime götürmesini rica ederim. Adaylar kendisine başvurularını yapsınlar. Ben kendim aday değilim, kimseyi de işaret etmiyorum. Kedi Lobisi' nin sıradan bir neferi olarak lobime hizmet etmeye devam edeceğim.
Saygılarımla![]()
Ozan Tokgöz Olaylar büyüdü sen piyasada yoksun bu nasıl işBen de eş başkanlıktan çekiliyorum. Bizde kedi öyle hayatımızda sadece resimlerden gördüğümüz bir sevda değil başkalarının ki gibi,
Bizde ölene kadar devam edecek bir sevdadır. O yüzden ben kedi sevdasından istifa etmiyorum. Başkanlıktan istifa ediyorum.
Buyurun lobiniz sizin olsun. Bizler başkaları gibi fitne fesat yapmadık.
Bizler başkaları gibi birilerini bağlamaya çalışmadık.
Bundan mücadelemiz bağımsız sürecektir.
Ama bilinsin ki bunun adı yine kedi sevdası olacaktır.
Bir partiye bağlı olmak gibi bir emelimiz olmadı. Bizleri yanlız bırakmayan tüm dostlarımızı saygıyla selamlıyoruz.
Arkamızdan türlü dümenler çevirenleri de ;
![]()
Bariscim Teşekkürler 45. Yarışmadaki birinciliğin için tebrik ederim seni.
Büyükleri olarak lobiyi seçime götür ağabey, biz yine üzerimize düşeni yapalım![]()