46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Arslaner strateji uzmanının geçte olsa doğruları görmüş olması sevindirici , bu arada dün ATMACA tarayıcılarını gördün mü ?

Isimden dolayı daha yeni girebiliyorum foruma dereceye Giren abilerimi kardeslerimi tebrik ediyorum puan tablosunu gormedigim için bilmiyorum

Acaba biriniz puan tablosunu atabilir mi listedeki yerimi görmek istiyorum?

Senden sürekli iyi puan alan bir porsuk olarak, kedi lobisindeki durumunu büyük bir üzüntü ile takip ettiğimi belirtmek isterim Tolga ;(.

Bu böyle gitmez hakkaten, Kedi Lobisi ile bir görüşmemiz olacak kesinlikle, 47. yarışmada bana şampiyonluk vaad etmiyorlarsa opsiyon hakkımı düşünmeye başlayabilirim. 5. şampiyonluk için girdik lobiye hep hüsran şu ana kadar.

Senin bu aralar dengen şaştı herhalde. Sağ kolumun düşman lobide işi yok.

-Tapatalk-

:dispirited:

Bu yaklaşımın beni ziyadesiyle üzdü, kırdı. Oysa ki biz seninle ne operasyonlar yaptık, ne trafolara girdik. 2 yarışmadır her türlü engele rağmen kupayı lobimize getirdik. Şampiyonluğumuzu kutlamak, şampiyon kedimizle mutlu olmak varken böyle kişisel meseleleri gündeme getirmen beni yaraladı. Bu kırgınlık ile Kedi Lobisi Eş Başkanlığı' na devam etmem mümkün değil. Biz hiç bir zaman koltuk, kürsü peşinde olmadık. Tek amacımız kedi lobisinin bayrağını dalgalandırmak oldu. An itibari ile Eş Başkanlık görevimden çekildiğimi tüm GSC Ahalisine duyurmak isterim. Bir diğer eş başkan @Ahmet KOLKOPARAN dan kendisinin başkanlığında lobiyi seçime götürmesini rica ederim. Adaylar kendisine başvurularını yapsınlar. Ben kendim aday değilim, kimseyi de işaret etmiyorum. Kedi Lobisi' nin sıradan bir neferi olarak lobime hizmet etmeye devam edeceğim.

Saygılarımla :hat:
Aslan Türkoğlu Stratejik hata yapıp bir hafta öncesinden gitmişsin seçime kardeş :D Hayır kovulduğunla kaldın ona gülüyorum :asd22:

AIi Ozer
Ozan Tokgöz
Can Büyük

tebrikler renktaşlar.

Cenk Yelkenci , Tuncay Tum sizlere de yarışma için teşekkürler.

Bu yaklaşımın beni ziyadesiyle üzdü, kırdı. Oysa ki biz seninle ne operasyonlar yaptık, ne trafolara girdik. 2 yarışmadır her türlü engele rağmen kupayı lobimize getirdik. Şampiyonluğumuzu kutlamak, şampiyon kedimizle mutlu olmak varken böyle kişisel meseleleri gündeme getirmen beni yaraladı. Bu kırgınlık ile Kedi Lobisi Eş Başkanlığı' na devam etmem mümkün değil. Biz hiç bir zaman koltuk, kürsü peşinde olmadık. Tek amacımız kedi lobisinin bayrağını dalgalandırmak oldu. An itibari ile Eş Başkanlık görevimden çekildiğimi tüm GSC Ahalisine duyurmak isterim. Bir diğer eş başkan @Ahmet KOLKOPARAN dan kendisinin başkanlığında lobiyi seçime götürmesini rica ederim. Adaylar kendisine başvurularını yapsınlar. Ben kendim aday değilim, kimseyi de işaret etmiyorum. Kedi Lobisi' nin sıradan bir neferi olarak lobime hizmet etmeye devam edeceğim.

Ben de eş başkanlıktan çekiliyorum. Bizde kedi öyle hayatımızda sadece resimlerden gördüğümüz bir sevda değil başkalarının ki gibi,
Bizde ölene kadar devam edecek bir sevdadır. O yüzden ben kedi sevdasından istifa etmiyorum. Başkanlıktan istifa ediyorum.

Buyurun lobiniz sizin olsun. Bizler başkaları gibi fitne fesat yapmadık.
Bizler başkaları gibi birilerini bağlamaya çalışmadık.

Bundan mücadelemiz bağımsız sürecektir.

Ama bilinsin ki bunun adı yine kedi sevdası olacaktır.

Bir partiye bağlı olmak gibi bir emelimiz olmadı. Bizleri yanlız bırakmayan tüm dostlarımızı saygıyla selamlıyoruz.

Arkamızdan türlü dümenler çevirenleri de ;

istanbul-s%C4%B1rr%C4%B1-s%C3%BCreyya-%C3%B6nder-e-nanik-yapt%C4%B1_477046.gif

+Puan veren dostlara da teşekkürler hepsini tek tek tespit edip bir dahaki yarışmada puanlarını vereceğim. :D

Ben de eş başkanlıktan çekiliyorum. Bizde kedi öyle hayatımızda sadece resimlerden gördüğümüz bir sevda değil başkalarının ki gibi,
Bizde ölene kadar devam edecek bir sevdadır. O yüzden ben kedi sevdasından istifa etmiyorum. Başkanlıktan istifa ediyorum.

Bir partiye bağlı olmak gibi bir emelimiz olmadı. Bizleri yanlız bırakmayan tüm dostlarımızı saygıyla selamlıyoruz.

Büyükleri olarak lobiyi seçime götür ağabey, biz yine üzerimize düşeni yapalım :)

Isimden dolayı daha yeni girebiliyorum foruma dereceye Giren abilerimi kardeslerimi tebrik ediyorum puan tablosunu gormedigim için bilmiyorum

Acaba biriniz puan tablosunu atabilir mi listedeki yerimi görmek istiyorum?
mGD44Z.jpg

Ozan Tokgöz Olaylar büyüdü sen piyasada yoksun bu nasıl iş :D :D Arda ağabey ve Ahmet ağabey su koyuverdiler, kedi lobisi paramparça oldu senin haberin yok arkadaş :oley:

Vaybe kedi lobisi 3.Reich gibi dağıldı yok oldu !
Yalnız çift kutuplu forum düzeninde kedi lobisinin dağılması sonrasında BPL'de sorgulanabilir hale gelmiştir .

Şöyle bir göz attım; Cenk Yelkenci çok güzel bir yarışma yürütmüş. Emeklerine sağlık kardeşim. Mehmet'in şarkısının kürsü dışı kalmasına cidden şaşırdım. Ben kesin kürsü göreceğini düşünüyordum. Kazanan şarkı sürpriz oldu benim için. Zira cidden çok daha iyileri vardı. Benim şarkım belirli bir kesime hitap ediyor zaten. İkinci olması bile başarıdır. Ama herhangi bir yerde ''Black Sabbath'' ''Muse''a kaybetmiş deseler ''Hadi oradan ot mu çektiniz la siz.'' derdim. Demek ki, trafolara sağlam girmiş adamlar :D Şaka bir yana genel anlamda bakarsak cidden olmaması gereken yerde olan şarkılar var. Benim de haksızlık yaptığım şarkılar var ama benim tarzım az çok belli. Lakin Uğur'un aldığı oylarda komik geldi bana cidden :D Keza Ermanınki de. Arda ağabey'in yine nal toplamış olmasını ve çöp şarkı karşısında ezilmiş olmasını da manidar buluyorum :D

@Ali Özer ve Can BÜYÜK tebrik ederim sizi.

Asıl mevzuya gelirsek, kardeşimiz, canımız Cenk Yelkenci yuvasına geldi, hoş geldi. Çok değerli bir İstanbul beyefendisi Mehmet Arslaner özüne döndü. İyi etti. O da hoş geldi.

Kediler sürekli her şeyi dert eden nankör yaratıklar. Bunu gören gözler görüyor. Porsuklar ise asla birlik ve beraberliklerini bozmadılar. Tüm kafa gidik porsuklara iyi ki varsınız diyor ve gözlerinizden öpüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt