46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kitleyi çok iyi analiz ettim artık.

Bu sefer kesin şampiyon olacağım. En kötü 2. olurum ama umarım artık şeytanın bacağını kırarız.

Bu güne kadar nasıl katılmamış diyeceği bir şarkı var elimde ki son kozum artık.

Lady D için yazılan şarkı ile yaşadığım hayal kırıklığının benzerini yaşamamayı umuyorum.

Erman Türker Benim avatarda büyümemiş bu arada haberin olsun :D sana bir saat mühlet yoksa seni kendi silahınla vuracağım; PM bombardımanı.

Günaydın...

Artık bugün yarışma olur umarım. :)

Bugün hiç olmaz, yarın maç var :)

Abi nasılsa maçtan sonra millet gelip yarışma isteyecek yensek de yenilsek de. :)

Ondan iyisi bugün kayıtlar, yarın maçtan 1-2 saat sonra puanlar diye düşünüyorum ama düşündüğümle kalırım muhtemelen.. :D

Abi nasılsa maçtan sonra millet gelip yarışma isteyecek yensek de yenilsek de. :)

Ondan iyisi bugün kayıtlar, yarın maçtan 1-2 saat sonra puanlar diye düşünüyorum ama düşündüğümle kalırım muhtemelen.. :D

Puan kaybedersek kesinlikle yarışma konusu hortlar ama puan kaybetmeyelim de yarışma haftaya olsun :)

Pazar gecesi, veya Pazartwsıne kalır her türlü.Mac cok önemliKeza Pazar günü de derbı var.Pazatesı gecesi en uygunu.

Yarın maç var diye mesaj bile gelmiyor konuya. Resmen öğrenilmiş çaresizlik içindeyiz :(

en dogru secenek dün dü ama malesef olmadi, simdi büyük ihtimal pazertesi olacak:(

Sarkim hazir, bekliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt