46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi acin da eglenek :)

Simdi fark ettim, bizim GSC puanlar verilmemis daha. Lobimiz yok diye adam yerine koyulmuyormuz ?:38573::D

47. GSC Eurovision Şarkı Yarışması kayıt konusu saat 18:00'da açılacaktır. Herkesin haberi olsun diye ve bir takım işlerim olduğu için bu saati uygun gördüm. Herkes şarkılarını önceden hazırlasın ki, kayıtlar tamamlandıktan kısa bir süre sonra Playlist'i yayınlamış olalım. :k19:

Bu arada Kedi Lobisi'nden eksiksiz katılım istiyorum, siz gerisini bana bırakın ;)

Üstad benimki bir haftadan beri hazir yeterki kayiti kacirmayim:)

47. GSC Eurovision Şarkı Yarışması kayıt konusu saat 18:00'da açılacaktır. Herkesin haberi olsun diye ve bir takım işlerim olduğu için bu saati uygun gördüm. Herkes şarkılarını önceden hazırlasın ki, kayıtlar tamamlandıktan kısa bir süre sonra Playlist'i yayınlamış olalım. :k19:

Bu arada Kedi Lobisi'nden eksiksiz katılım istiyorum, siz gerisini bana bırakın ;)

Lobidash kardeşim sıralamayı tespit ettin mi. Ben mümkünse bu sefer birinci olayım. Oki... :oley:
Sizler için de mahsuru yoksa sn eski başkanımız B. Arda Aycan ve yeni başkanımız sn. Aslan Türkoğlu :o

Sıra bende beyler.

4.şampiyonlukta benim gibi kilitli kalan Tolga Aybakan kaderdashımın öncülüğünü üstlendiği yarışma da şampiyon olmak isterim.

Alpay Asma ; Sıra neden sende gardaş onu anlayamadım
coool.gif

104 puan ile şampiyon olacağım hesaplarıma göre.:oley:

Adam harbi inanmis ya. Uzuluyom lan bu cocugu ne hale soktunuz.
Sonraki yarisma 12 puanin benden tamam.
(Bkz: rakibe umut verme cakalligi )

Gerekeni yapacağız. Şarkıma baktım yasaklı mı diye herhangi bir yasak görünmüyor.

Önümüzdeki tek engel şike. Onu da aşarsak şampiyonluk bizim.

Şampiyon gene lobimizden çıkar :D

23a728366aa707a00b9b8cf38de571f0.jpg

Kimsenin lobisine girmedim ama biraz dikkatli olmak lazim

ezgif-1542643532.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt