47. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden olmasın. Bu arada yapay göllerden Göksu, Mogan vb. sıkıldıysanız Çubuk Barajını tavsiye ederim.

Eskiden Konya'ya çok sık giderdim bu sebeple Mogan'ı hep uzaktan görürdüm, hiç gölbaşının iç taraflarına gitmedim, bir ara gitmek lazım hakikaten. Ben uzaklaşmak, doğa ile bütünleşmek istediğimde Göynüğe gidiyorum, olağanüstü bir doğası olmasının yanında en önemli özelliği; şehrin hala Osmanlı'yı yansıtması, çok güzel restore edilmiş, resmen o eski Osmanlı havasını alıyorsun, bir de sünnet ve çubuk gölü var tabi ki, resmen cennet :) tarihi konaklarda kalmakta ayrı bir keyif.

1378830418.jpg

DSCN0105.jpg

Kansas - Dust in the Wind

The Doors - Break On Through HQ (1967)

Evanescence - What You Want

3'ünde 1'i 1. olur diye düşünüyorum.

Ayni Kansas sarkisiyla bende katilmayi düsünmüstüm, ama sonra baska sectim. Görünce de sasirdim Playlist de, ulan ben bunu mu yolladim yanlislika diye :asd:

Hayır, Bolu/Göynük. Yazmayı unuttum; gezilip görülmesi gereken çok sayıda tarihi mekanda mevcut, biliyorsundur muhtemelen ama bilmeyenler olabilir; Akşamseddin türbesi'de burada.

Uzak baya orası da.

23 Nisan'da bir kaç günlük kaçmak istiyoruz ama orada 2 gün zaman geçer mi? Öğretmenevi filan varmı kalacak?

Biraz daha böyle devam ederse puanların açıklanmasına gerek kalmadan her şey ortaya serilecek.

Hadi başlasın da hüsranımı yaşayıp gideyim.

Arkadaşlar kusura bakmayın daha yeni işleyebiliyorum puanları ekstra bir durum oldu.

Beni sampiyon yaparsan sorun yok Tolga, lobisi olmayan renktaslara canak tutman lazim :D

Uzak baya orası da.

23 Nisan'da bir kaç günlük kaçmak istiyoruz ama orada 2 gün zaman geçer mi? Öğretmenevi filan varmı kalacak?

Araba kullanmana bağlı olarak 1.5-2 saatte gidersin yahu çok uzak sayılmaz. Merkezde öğretmenevi var mı bilmiyorum lakin burada yazana göre varmış https://plus.google.com/100686345603865135224/about?hl=tr

Göynük çok küçük bir yer, yürüyerek her yeri gezmen yaklaşık olarak 20-30 dakikanı alır ama detaylı bir şekilde incelemek istersen sadece merkezde bile 2 günü çok rahat geçirirsin ki gölleri de hesaba kattığımızda 2 gün az bile gelebilir. Nisan ayı gidilebilecek en iyi zamanlardan biri; zira ağustos'ta nem sebebiyle bunaltıcı derecede sıcak oluyor, kış aylarında ise dondurucu derecede soğuk oluyor...

Uzun lafın kısası; tarihi mimariye sahip yerlerde bulunmaktan ve doğa gezilerinden zevk alıyorsanız eğer; çok güzel iki gün geçirirsiniz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt