- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
@B. Arda Aycan senin şarkıyı dinliyorum. Gerçekten dediğin gibi büyüleyici bir şarkı... :k19:
Çaktırma sakın![]()
Çok güzel değil mi ama gerçekten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@B. Arda Aycan senin şarkıyı dinliyorum. Gerçekten dediğin gibi büyüleyici bir şarkı... :k19:
Çaktırma sakın![]()
Çaktırma sakın![]()
Porsuklar içinde kedi geçen şarkiya puan vermişlermidir abi. Ben bile emin degilim.![]()
Neden olmasın. Bu arada yapay göllerden Göksu, Mogan vb. sıkıldıysanız Çubuk Barajını tavsiye ederim.
Ben pek beğenmedim açıkçasıÇok güzel değil mi ama gerçekten![]()
Hayır, Bolu/Göynük. Yazmayı unuttum; gezilip görülmesi gereken çok sayıda tarihi mekanda mevcut, biliyorsundur muhtemelen ama bilmeyenler olabilir; Akşamseddin türbesi'de burada.Abi bu göynük Antalya Göynük mü?
Çok güzel değil mi ama gerçekten![]()
Ben pek beğenmedim açıkçası![]()
Cidden büyüleyici. Acayip dinlendirici. Bir anda bambaşka yerlere götürüyor insanı.
Sen çok yanlış gelmişsin![]()
Hayır, Bolu/Göynük. Yazmayı unuttum; gezilip görülmesi gereken çok sayıda tarihi mekanda mevcut, biliyorsundur muhtemelen ama bilmeyenler olabilir; Akşamseddin türbesi'de burada.
Abi nereye gittin mesela dinlerken ?
Valla ben gardımı aldım, şimdiden alıştırıyorum abi seni''whateva'' olayında ki tavrından sonra çekiniyorum senden yalan yok
![]()
Arkadaşlar kusura bakmayın daha yeni işleyebiliyorum puanları ekstra bir durum oldu.
No problemo contrato GalatasarayArkadaşlar kusura bakmayın daha yeni işleyebiliyorum puanları ekstra bir durum oldu.
Uzak baya orası da.
23 Nisan'da bir kaç günlük kaçmak istiyoruz ama orada 2 gün zaman geçer mi? Öğretmenevi filan varmı kalacak?